TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Napredne prodajne vještine

BIZZDOGAĐANJA
1.10.2018. 11:29:35

Seminar: Napredne prodajne vještine
Seminar "Napredne prodajne vještine" održat će se 12. listopada u Zagrebu, na adresi Strojarska cesta 24. 

Sposobnosti za prodaju i pregovaranje s klijentima potrebno je kontinuirano razvijati radi uspješnog i dugoročnog održavanja odnosa. Prilagodba prodavača svakom pojedinačnom klijentu/kupcu je neophodna, stoga prodavač mora razumjeti i naučiti raspoznavati koje pregovaračke taktike i stilove može primijeniti u pojedinim prodajnim aktivnostima. Kreiranje jedinstvenog prodajnog prijedloga uz korištenje adekvatnih prodajnih metoda i alata, uz proaktivan pristup samoj prodaji, omogućit će prodavaču bolju i uspješniju prodaju.

Seminarom će se proći prodajne prezentacije rješenja kupčevih problema, što uključuje i prigovore na cijenu, te ukazati na najčešće pogreške u prodaji. Kroz "Prodajni lijevak" prodavače će se usmjeriti na korištenje pitanja po etapama prodajnog razgovora za uspješno zaključivanje prodaje i postprodajne aktivnosti.

Sadržaj seminara


 • Kako koristiti 12 prodajnih okidača u prodajnom procesu
 • Zašto koristiti cross-selling i up-selling?
 • Praktičan primjer prodajnog procesa – role play Najčešće pogreške u prodaji
 • Case study i zadatci koje rješavaju polaznici:
 • Prodajne metode i alati
 • Kreiranje jedinstvenog prodajnog prijedloga
 • Otvaranje prodajnog razgovora
 • Prodajni lijevak
 • Korištenje pitanja po etapama prodajnog razgovora (otvorena, zatvorena, neutralna)
 • Opis proizvoda korištenjem argumentacije (značajka – prednost – korist)
 • Prodajne prezentacije rješenja kupčevih problema
 • Rješavanje prigovora na cijenu
 • Zaključivanje prodaje i postprodajne aktivnosti

Cilj seminara


Primjerom pokazati polazniku praktično korištenje svih faza prodajnog procesa i potom vježbati na praktičnim primjerima kako bi polaznik povećao broj zaključenih prodaja na osobno zadovoljstvo i zadovoljstvo svoje tvrtke. Posebno mjesto pripada cross-sellingu, up-sellingu kao i prodajnim okidačima i njihovoj primjeni u uspješnom zaključivanju prodaje. Seminar će se sastojati od snažne interakcije između polaznika i predavača. Jezgrovita i jasna prezentacija obogaćena je velikim brojem praktičnih primjera i pripremljenih vježbi. Intenzivno se koristi sinergija grupnog rada, a posebna će pažnja biti posvećena individualiziranom rješavanju konkretnih prodajnih primjera polaznika.

Ciljna skupina polaznika


Direktori i voditelji prodaje, komercijalisti i ostalo prodajno osoblje, voditelji izvoza, Key Account Manageri, svi koji rade u B2B i B2C okruženju, sve osobe koje su u direktnom kontaktu s krajnjim kupcima, vlasnici malih i srednjih tvrtaka, svi koji žele prodavati više i jednostavnije, uočiti pogreške koje rade u prodajnom procesu te bi željeli postati uspješniji prodavači.

Kotizacija


Redovna cijena seminara iznosi 1 590,00 kn + PDV. Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara. Na kraju seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.
 

(I: mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se