TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Obračun poreza na dohodak u 2018

BIZZDOGAĐANJA
27.4.2018. 8:53:15

Seminar: Obračun poreza na dohodak u 2018
Seminar "Obračun poreza na dohodak u 2018" održat će se 8. svibnja u Zagrebu.

Nova porezna reforma donijela je i novi Zakon o porezu na dohodak. Na seminaru će se na primjerima prikazati novi obračun plaće za nesamostalan rad – redovni obračun, obračun plaće u naravi, obračun plaće na potpomognutim područjima I. skupine. Na seminaru će biti prikazane porezne stope i porezni razredi kao i novi osobni odbitci. Isto tako prikazat će se i novi obračun drugog dohotka.

Novi Zakon o porez na dohodak donosi nam nove porezne stope i porezne razrede. Donosi i novo utvrđivanje godišnjeg i konačnog dohotka. Osim, toga donosi nam i izmjene u obračunu drugog dohotka. Na praktičnim primjerima prikazat će se obračun plaća, plaće u naravi i drugi dohodak.

Ciljna skupina

Seminar je namijenjen voditeljima financija i računovodstva, zatim djelatnicima u odjelu financija, računovodstva i kontrolinga te svim menadžerima koji žele biti u toku s novostima o analizi financijskih izvještaja.

Predavačica je računovođa Dijana Ivanković.

Više o programu seminara saznajte na stranici seminari.hr.

(I:eistra.info/seminari.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se