TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Porezna optimizacija

BIZZDOGAĐANJA
12.9.2017. 9:39:12

Seminar: Porezna optimizacija
Seminar Porezna optimizacija održat će se 15. rujna i 15. prosinca u Rijeci.
 
Cilj ovog seminara je upoznati sve zainteresirane s mogućnošću uštede u poslovanju kroz postupak porezne optimizacije. Prema Zakonu o porezu na dobit, poreznu osnovicu čini računovodstvena dobit uvećana i umanjena prema odredbama Zakona.

No postoje različite druge mogućnosti i pravila koja je dopušteno primjenjivati, a primjenom kojih je moguće utjecati na računovodstvenu dobit, odnosno na poreznu osnovicu, pa samim time, konačno i na računovodstvenu zaradu (dobit). Stoga je iznimno važno upoznati se sa svim mogućnostima porezne optimizacije, kako bi se smanjilo porezno opterećenje, te na taj način ostvarilo što bolji poslovni rezultat, u okvirima dopuštenima zakonskim odredbama. 

Ciljna skupina

Seminar je namijenjen voditeljima financija i računovodstva, kao i djelatnicima u odjelu financija, računovodstva i kontroliga te svima koji žele saznati sve o novostima u poreznoj optimizaciji.

Predavač

Dean Cimera mag.oec.
Znanja iz ekonomije i financija stekao je radeći u društvu CT-CON d.o.o. kao samostalni knjigovođa i konzultant. Nakon što je ispunio uvjete, pristupa pripremi i polaganju ispita za ovlaštenog poreznog savjetnika. U svibnju 2014. godine polaže sve zakonom propisane ispite te stječe zvanje ovlaštenog poreznog savjetnika. 2015. otvara javno trgovačko društvo „Cimera i suradnici porezno savjetništvo" specijalizirano za pružanje svih vrsta usluga vezanih uz poreze.

Raspored seminara

08:45 - 09:00
  • Prijam i registracija polaznika

09:00 - 11:00
  • Porezna optimizacija u okviru odredbi Zakona o porezu na dobit

11:00 - 11:30
  • Pauza za kavu

11:30 - 13:00
  • Porezna optimizacija u okviru odredbi Zakona o porezu na dobit

13:00 - 14:00
  • Pauza za ručak

14:00-16:00
  • Ostale mogućnosti poreznih ušteda
 
 
(I:eIstra.info/seminari.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se