TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Povećajte broj svojih dugogodišnjih kupaca 2017.

BIZZDOGAĐANJA
18.9.2017. 9:18:42

Seminar: Povećajte broj svojih dugogodišnjih kupaca 2017.
Kupci koje zadržite tijekom cijelog životnog ciklusa Vaše tvrtke ključni su za razvoj i rast poslovanja.

Zašto je važno upravljati odnosima s kupcima i zašto morate imati dobru korisničku podršku? Dobra korisnička podrška garantira povećanje prodaje i lojalnost kupaca, što dugoročno vodi visokoj profitabilnosti.

Što nas sprečava u pružanju dobre korisničke podrške?

Postoje 3 uobičajena razloga za to:
  • Tvrtke teško mogu percipirati svoju uslugu ‘kroz oči’ klijenata
  • Tvrtke ne razrade detalje svoje usluge/ponude prema klijentima
  • Tvrtke se obično fokusiraju na pojedinačne transakcije s klijentima, umjesto promišljanja o tome koju vrijednost bi neki klijent mogao dugoročno donijeti. 

Gdje ste trenutno, a gdje biste htjeli biti? Pronađite odgovore na radionici naziva: "Povećajte broj svojih dugogodišnjih kupaca" i napravite plan poboljšanja.

Pokazati ćemo vam kako na jednostavan i praktičan naćin izračunati financijske benefite koje imate zahvaljujući vašim cjeloživotnim, idealnim kupcima i kako razraditi plan za povećanje broja dugogodišnjih klijenata. Značajno povećajte dobit Vaše tvrtke, uz praktične savjete naših stručnjaka.

Kome je seminar namijenjen? Radionica je namijenjena direktorima i vlasnicima malih i srednjih poduzeća, osobama u tvrtkama koje svakodnevno moraju odnositi odluke i razvijati se kao vođe u svom poslu.

Seminar "Povećajte broj svojih dugogodišnjih kupaca" održat će se 10. listopada u Zagrebu, Oreškovićeva 6h/1. Trening se održava u trajanju od 9.00 do 16.00 sati, s pauzom za ručak u trajanju od sat vremena, te dvije kraće pauze tijekom dana.

Kolika je vaša investicija:
  • Redovna cijena kotizacije iznosi 1.450 kn + PDV.  
  • Cijena kotizacije za rane prijave i uplate do 26.9.2017. iznosi 1.000 kn + PDV.  
  • U cijenu kotizacije su uključeni svi radni materijali potrebni za sudjelovanje na seminaru i potvrda o sudjelovanju.
Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da ispunite online formu ispod teksta putem sljedeće poveznice. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati do 9.10.2017. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

ORGANIZATOR seminara: Večernji list d.o.o. - Poslovni dnevnik

Predavačica: 

Mr.sc. Ivana Radić  - Završila je četverogodišnji studij filozofije i hrvatske kulture na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. Nakon završetka studija upisala je poslijediplomski znanstveni studij Teorija i politika marketinga na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Karijeru je započela u velikoj građevinskog firmi u Zagrebu gdje sam se u početku bavila pripremom velikih međunarodnih projekata. Dugogodišnje iskustvo u komunikaciji sa stranim investitorima, ulagačima te financijskom javnošću bilo je jedna od stepenica njenog razvoja u području komunikacija. Dodatno školovanje u Londonskoj školi za odnose s javnošću, seminari iz retorike i osobnog razvoja omogućili su joj da krizne situacije u kompaniji odradi uspješno i s lakoćom. Usavršavala se u pisanju EU projekata te posebno u poslovnom engleskom jeziku s kojim se izvrsno služi. Koautor  je nekoliko izvješća društveno odgovornog poslovanja UN Global Compacta. Nakon 11 godina provedenih u korporaciji odlučila  se za poslovni pothvat - osnivanje vlastite tvrtke. Kao regionalni direktor Alpha grupe za jugoistočnu Europu bavi se savjetovanjima direktora malih i srednjih tvrtki kojima pomaže da poboljšaju svoje poslovne rezultate te postanu uspješniji na tržištu. 2016.godine, s kolegicom izdaje knjigu Ja (ne) mogu biti poduzetnica – motivacijski priručnik za sve one koji se žele upustiti u poduzetničke vode i one koji jesu poduzetnici, ali se žele prisjetiti kako je to bilo. 

(I:poslovni.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se