TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Sistemski coaching za menadžere

BIZZDOGAĐANJA
25.9.2017. 9:13:53

Seminar: Sistemski coaching za menadžere
Svi smo mi dio nekog sistema ili grupe. Timovi su dio organizacijskog sustava. Tvrtka u kojoj radimo dio je većeg sistema, kojeg čini tržište, konkurencija, dobavljači i sl. Ponekad neke probleme ne možemo riješiti, a niti razumjeti ukoliko ne pogledamo širu sliku ili ukoliko ne poznajemo zakonitosti funkcioniranja sistema. Razumijevanjem pravila funkcioniranja sistema, možemo prevenirati određene problema unutar sistema kojem pripadamo, bilo da se radi o našem timu, dijelovima tima ili pak odnosu s određenim kolegama u odjelu ili organizaciji.

Sistemski coaching je efikasna tehnika koja se već godinama uspješno koristi za bolje razumijevanje i rješavanje problema unutar tima, organizacije, shvaćanje skrivenih problema u komunikaciji i odnosima te izradu plana intervencija. Menadžeri mogu nakon treninga samostalno koristiti tehniku sistemskog coachinga uz pomoć sistemske ploče, koju mogu sami kreirati koristeći dostupne materijale (npr. korištenjem papira i kockica ili kamenčića). Za ovaj trening nije potrebno nikakvo predznanje niti iskustvo iz područja coachinga.

Cilj seminara je naučiti polaznike kako samostalno rješavati probleme unutar nekog sistema koristeći tehniku sistemskog coachinga. Tehnika se može koristiti za ispitivanje najboljih mogućih izbora prilikom donošenja odluka kada postoji više mogućnosti, za razumijevanje problema unutar tima ili grupe.Također, korištenjem tehnike možemo dobiti uvide u odnose između članova tima. Manageri mogu koristiti tehniku i za razvoj budućih planova kako bi unaprijed sagledali sve elemente potrebne za njegovu uspješnu realizaciju.

Kome je namijenjen ovaj seminar:

Ovaj seminar je namijenjen svim menadžerima, voditeljima, vlasnicima tvrtki, partnerima, direktorima, rukovoditeljima, liderima, projektnim menadžerima, HR managerima, koji žele naučiti više o funkcioniranju sistema, bolje donositi odluke, bolje planirati i uspješno rješavati problema unutar tima i organizacije.

I DIO – Osnovni zakoni funkcioniranja sistema i prevencija problema

Polaznici će naučiti osnovne zakone funkcioniranja sistema i kako ih primijeniti u svakodnevnoj poslovnoj praksi s ciljem prevencije ili rješavanja već nastalih problema.

II DIO - Pravila rada sa sistemskom pločom i proces sistemskog coachinga

Polaznici će naučiti pravila rada sa sistemskom pločom te će imati priliku isprobati sistemski coaching na svojem osobnom primjeru za kreiranje novih ideja ili rješavanje potencijalnih ili stvarnih problema. Dobit će jasne korake i naučiti proces rada kako bi ga mogli samostalno primjenjivati.

Zašto investirati u ovu edukaciju?

Investicijom seminar polaznici će naučiti:

✓ kako samostalno koristiti sistemski coaching za rješavanje problema, donošenje odluka i poboljšanje funkcioniranja sistema kojem pripadaju, bilo da se radi o odnosima s kolegama unutar tima ili s timom u cjelini

✓ kako uspješno kreirati i implementirati nove planove i ideje korištenjem sistemskog coachinga – sagledavajući najbolja rješenja pritom uzevši u obzir sve informacije i elemente unutar sistema

✓ kako voditi sebe i druge koristeći pravila funkcioniranja sistema te kako prevenirati potencijalne probleme i izazove
 
Seminar će se održati 11.10.2017. u Zagrebu. Trening se održava u trajanju od 9.00 do 16.30 sati, s pauzom za ručak u trajanju od sat vremena, te dvije kraće pauze tijekom dana.

Kolika je vaša investicija:

Redovna cijena kotizacije iznosi 1.450 kn + PDV. 
Za rane prijave i uplate do 27.9.2017. cijena kotizacije iznosi 1.000 kn + PDV.  
U cijenu kotizacije su uključeni svi radni materijali potrebni za sudjelovanje na seminaru, potvrda o sudjelovanju i ručak.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da ispunite online formu.

O predavaču:
 
Mirta Fraisman Čobanov završila je 2001. godine studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije. Nedugo nakon toga, 2004. godine na Henley Management Collegu u Londonu u okviru MBA studija stječe diplomu „Executive Certificate". Svoju poslovnu karijeru započinje u tvrtki KPMG, a nastavlja u HBOR-u gdje pokreće projekt interne edukacije unutar odjela ljudski resursa. Educira 12 internih trenera te pet godina uspješno vodi internu akademiju za edukaciju.  2009. godine stječe naslov trenera i coacha Humanističko neurolingvističke psihologije na studiju u Arizoni, USA. 2010. godine osniva centar za edukaciju i savjetovanje Partus, odlazi u New York, USA gdje stječe naziv certificiranog hipnoterapeuta, priznatog od American Bord of Hypnotherapist. 2011. godine na EBWK Management School Munchen stječe i certifikat Managementtrainera & business coacha. Iza sebe ima održanih preko 800 predavanja i edukacijskih treninga iz područja poslovnog i osobnog rasta i razvoja te preko 2.000 sati individualnog rada s klijentima. Stalni je suradnik na Hrvatskom radiju II program gdje u emisiji „Drugi dio dana" slušateljima pomaže sa savjetima kako poboljšati kvalitetu života i odnose s drugim ljudima. Surađuje i sa mnogobrojnim portalima i novinama u kojima dijeli svoje savjete i iskustva.
 
(I:poslovni.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se