TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Služba za korisnike - Call centar

BIZZDOGAĐANJA
28.5.2019. 9:05:38

Seminar: Služba za korisnike - Call centar
Seminar o službi za korisnike - Call centru održat će se 6. lipnja 2019. u hotelu Sheraton, na adresi Kneza Borne 2 u Zagrebu

Svrha seminara


Kontaktni centar, info telefon, rezervacijski centar, korisnička podrška, telesales team ili odjel reklamacija, sve su to nazivi odjela unutar organizacija zaduženih za komunikaciju s korisnicima. Zajedničko ime im je zapravo Služba za korisnike, a primarni posao briga za korisnika, prije, za vrijeme i nakon kupnje.

Cilj seminara je na vlastitim primjerima vidjeti kako trenutno kompanije (iz kojih sudionici dolaze) komuniciraju sa svojim korisnicima i koji su to konkretni pomaci i promjene koje su nužne za postizanje još boljih rezultata. Svaki sudionik će po završetku seminara imati konkretne odgovore i smjernice za uspostavu i/ili razvoj centralnog mjesta za komunikaciju s korisnicima u svojoj organizaciji. Također, tijekom seminara ćete izraditi i osnovne procedure i procese komunikacije koje će sudionici već sljedeći dan vrlo lako primijeniti u svom poslu.

Namjena


Seminar je namijenjen svima koji žele sustavno i proaktivno upravljati komunikacijom s klijentima, centralizirati komunikaciju, unaprijediti kvalitetu isporučene usluge svojim korisnicima te u konačnici povećati efikasnost i prodaju.

Iz programa seminara


  • Kako organizacija trenutno komunicira s korisnicima?
  • Tko su korisnici kojima pružamo uslugu?
  • Koji su koraci za učinkovitu komunikaciju s korisnicima?
  • Kako odabrati djelatnike?
  • Kako educirati i razvijati visoko motivirane i proaktivne timove/pojedince?
  • Kako kreirati profitni centar za komunikaciju s korisnicima?

Kotizacija


Cijena seminara iznosi 1390,00 HRK. U cijenu nije uračunat PDV.

Prijava na seminar

(I: mapaznanja.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se