TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Upravljanje karijerom

BIZZDOGAĐANJA
13.12.2017. 9:46:44

Seminar: Upravljanje karijerom
Seminar "Upravljanje karijerom" održat će se 20. prosinca 2017. godine u Zagrebu.

Karijerom treba znati upravljati - do prije desetak godina dominantnu ulogu u razvoju karijere imale su kompanije koje su sukladno svojim strateškim planovima određivale koja su to znanja potrebna za njihov daljnji rast i razvoj, tako da su i svoje zaposlenike usmjeravale prema znanjima koja su im bila nužna za kvalitetno obavljanje posla.

Danas se situacija bitno promijenila. Tvrtka će i dalje svojim zaposlenicima omogućiti potrebnu edukaciju, ali planiranje karijere i njezin razvoj postaje osobna odgovornost svakog pojedinca.

To znači da ćete, ukoliko želite biti uspješni i konkurentni na tržištu, svojom karijerom morati upravljati kao s malim poduzećem. Znati koji je vaš cilj u razvoju karijere, koja su vam znanja potrebna da biste ga dosegli, kao i u kojem vremenskom razdoblju želite napredovati. Karijera nije posao. Posao je naša svakodnevna obveza, a karijera je proces koji ima svoju putanju koja se uobičajeno razvija u četiri faze. Da li će ova putanja rasti ili padati ovisi samo o nama samima, našem ulaganju u znanje i osobni razvoj, planiranju i ciljevima koje smo si zadali.

Na seminaru, polaznici će naučiti kako harmonizirati strategiju razvoja tvrtke i razvoj karijere zaposlenih, kako odrediti ciljeve razvoja karijere, kako razvijati putanju karijere te kako prepoznati osobne potencijale i uskladiti ih s razvojem karijere.

Ciljna skupina

Seminar je namijenjen članovima uprava i izvršnim menadžerima u kompanijama, direktorima manjih i srednjih poduzeća, voditeljima odjela, timova i projekata te odjelu ljudskih resura te svima koji se žele profesionalno i osobno usavršavati.

Predavačica je dr. sc. Neda Fleur Janovski.

Više o rasporedu seminara, kotizaciji i prijavi pogledajte na stranici seminari.hr.

(I:eIstra.info/seminari.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se