TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Upravljanje vremenom i opsegom projekta

BIZZDOGAĐANJA
24.11.2016. 8:52:40

Seminar: Upravljanje vremenom i opsegom projekta
U okviru ovog seminara definiraju se procesi kao što su plan upravljanja opsegom projekta, plan upravljanja zahtjevima, definiranje opsega projekta, izrada WBS-a, potvrđivanje i kontrola opsega, plan upravljanja vremenskim rasporedom, definiranje aktivnosti, određivanje slijeda aktivnosti – PDM metoda, procjena resursa aktivnosti, procjena trajanja aktivnosti, metoda kritičnog puta – izrada vremenskog rasporeda i kontrola vremenskog rasporeda.

Polaznici izrađuju samostalno, u manjim grupama: WBS projekta, definiranje aktivnosti, određivanje slijeda aktivnosti vremenskog rasporeda (PDM metoda), Metoda kritičnog puta – primjeri.

Mjesto i vrijeme održavanja predavanja i radionica: 30. studenoga 2016. 9.00-17.30h; FORUM Zagreb, Radnička cesta 50 – Green Gold, Zagreb.

Cilj seminara
Upoznati polaznike sa specifičnim područjima znanja vezanim uz upravljanje opsegom i vremenom projekta te konkretnim procesima koji su sastavni dio tih područja.

Ciljna skupina
Predavanja su namijenjena svima koji se vođenjem projekata bave u praksi i žele dostići razinu izvrsnosti dobivanjem Project Management Professional certifikata, kao i onima koji posjeduju certifikat, a radi njegovog zadržavanja moraju obnoviti znanje i prikupiti dovoljan broj novih PDU bodova.

Seminar je namijenjen prvenstveno voditeljima projekata i članovima projektnih timova, ali i svima onima koji se žele upoznati s područjem upravljanja projektima.

Kotizacija
Redovna cijena seminara 1.590,00 + PDV.
Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara.
 
 
(I:mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se