TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar "12 ključnih pravila za optimalnu prodaju"

BIZZDOGAĐANJA
11.7.2017. 9:45:34

Seminar  12 ključnih pravila za optimalnu prodaju
Cilj ovog seminara je prenijeti polazniku korisna, praktična i jednostavna načela izvrsne prodaje koja će moći pretvoriti u svoje osobne prodajne rezultate i prodajne rezultate organizacije, jer prodajni uspjeh u velikoj mjeri ovisi o pravilnom korištenju načela prodajne izvrsnosti.

Sva načela možete upotrijebiti odmah. Njihovo iskušavanje je korisno i zabavno, a ona ne funkcioniraju samo ako ih ne upotrijebite.

Kao polaznik seminara, ostvarit ćete sljedeće benefite:

  • Učiniti ćete svoj prodajni proces jednostavnim, ugodnim i učinkovitim
  • Povećati ćete broj kupaca
  • Proširiti mrežu poznanstava
  • Stvoriti i unaprijediti odnose s kupcima

Mjesto i vrijeme održavanja seminara: Zagreb, 13. srpnja od 9:00h.

Seminar je namijenjen direktorima, prodajnim menadžerima, komercijalistima kao i ostalim djelatnicima u prodajnom odjelu, voditeljima izvoza, voditeljima ključni kupaca (Key Account Manageri).

Zatim svima koji rade u B2B i B2C okruženju, sve osobe koje su u direktnom kontaktu s krajnjim kupcima, vlasnicima malih i srednjih poduzeća, svima koji žele prodavati više i jednostavnije te na kraju svima koji bi željeli postati uspješniji prodavači.

KOTIZACIJA
1499,00 KN + PDV


(I:seminari.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se