TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar "Kako čitati, razumjeti i koristiti financijske izvještaje"

BIZZDOGAĐANJA
12.7.2017. 7:54:45

Seminar  Kako čitati, razumjeti i koristiti financijske izvještaje
Seminar "Kako čitati, razumjeti i koristiti financijske izvještaje Bilancu, Račun dobiti i gubitka i Novčani tijek" će se održati u Splitu, 13. srpnja 2017. godine s početkom u 10:00 sati u Dvorani A/III kat Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područni ured Split, Bihaćka 2c, Split.

Dana 30.06.2017. godine bio je rok za javnu objavu financijskih izvještaja svih poduzetnika, čime oko 90.000 financijskih izvještaja poduzetnika postaje javno dostupno.

Vlasnici i direktori malih, ali i većih poduzeća nefinancijskog usmjerenja često financije i računovodstvo doživljavaju kao komplicirane i nesavladive. 

Najveći broj pravnih i fizičkih osoba propao je prvenstveno zbog nekompetentnih financijskih odluka vezanih uz upravljanje sredstvima, financiranja poslovanja, nastavka neprofitabilnih aktivnosti ili neadekvatnih informacija kako vlastitih tako i informacija o partnerima i njihovom stanju.

Cilj prezentacije je upoznati sudionike s osnovama stvarnih financijskih izvještaja koji su od iznimnog značaja za donošenje financijskih i drugih odluka u funkcioniranju tvrtke. 

Također, saznat ćete kako gledati konkurenciju ili buduće poslovne partnere, kako koristiti dostupne besplatne financijske informacije o poslovnim partnerima i što možemo saznati o partnerima iz njih. 
 
Polaznicima će biti objašnjen način na koji se financijski pokazatelji koriste pri analizi, kako se interpretiraju financijski izvještaji te će se upoznati s podacima iz računovodstvenih evidencija koji olakšavaju upravljanjem i razvojem tvrtke.

Kako čitati i iskoristiti informacije u svojim financijskim izvještajima, ali i izvještajima svojih poslovnih partnera i konkurencije za razvoj svog poslovanja, koje informacije iz raznih financijskih izvještaja su bitne, kako ih brzo pronaći i upotrijebiti za donošenje odluka o vlastitim investicijama ili donošenja odluka s kime stupiti u poslovni odnos, doznat ćete na ovoj iznimno korisnoj prezentaciji.

Seminar je namijenjena vlasnicima tvrtki i rukovodećem kadru na svim razinama odlučivanja nefinancijskog usmjerenja.

Pisane prijave se zaprimaju putem elektroničke pošte na hup-split@hup.hr.

(I:hup.hr) 

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se