TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar - Kontroling prodaje i ključnih kupaca

BIZZDOGAĐANJA
21.2.2017. 9:04:59

Seminar - Kontroling prodaje i ključnih kupaca
Prodaja kao srce svakog poduzeća ima stalni zadatak razvijati prodajnu funkciju i jačati tržišni udio. No, kontroling može dokazati da rast prihoda i tržišnog udjela nisu uvijek dovoljni kako bi se osigurali pozitivni rezultati poduzeća i osigurao održivi razvoj.
 
Stoga uz pomoć alata kontrolinga pomažemo managerima u prodaji kako da detektiraju gdje su područja gubitaka zbog kojih se gubi zarađeno.

Mjesto održavanja predavanja i radionica: FORUM Zagreb, Radnička cesta 50 – Green Gold, Zagreb

Vrijeme održavanja predavanja i radionica: 02.ožujka, 09:00h

Cilj seminara:

Na praktičnim primjerima pokazati što je prodajnom osoblju važno razumjeti i prihvatiti  iz područja kontrolinga kao neophodno znanje bez kojeg poduzeće gubi stvorenu vrijednost. Kontroling u prodaji jedan je od najkorištenijih i najrazvijenijih segmenata kontrolinga, te stoga danas raspolažemo prilično jakim modelima analize i segmentiranja kupaca, asortimana, tržišnih niša. Zadatak kontrolinga u prodaji je pomoći svakom poduzeću pronaći svoj optimalan model za upravljanje vrijednostima u prodaji, te da uz minimalne troškove postigne što bolje rezultate.

Ciljna skupina polaznika:

Trening je namijenjen svim managerima u prodaji, voditeljima ključnih kupaca, kontrolerima i vlasnicima poduzeća. Svi zajedno imaju jedan cilj – ostvariti što bolje prodajne rezultate. No, to ne znači samo ostvariti visoke stope rasta. Prodajno osoblje treba biti kvalitetno kontrolerski educirano, a svaki prodavač treba biti sam svoj kontroler. Kontroling pak treba dobro razumjeti prodaju i biti u stanju otkriti gdje su najvažnije točke prijepora između količine i kvalitete prodajnih rezultata. Sadržaj radionice kreiran je na temelju osobnog iskustva predavačice.

KOTIZACIJA:

Redovna cijena seminara
1.590,00 kn + PDV

Promotivna cijena seminara za uplate do 22. veljače
1.390,00 kn + PDV

Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o  uspješno završenom seminaru.
 
 
(I:mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se