TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar "Model praćenja radne uspješnosti-Performance Appraisal"

BIZZDOGAĐANJA
6.4.2017. 8:34:31

Seminar  Model praćenja radne uspješnosti-Performance Appraisal
Područje praćenja radne uspješnosti zaposlenika jedno je od najslabijih karika u mnogim organizacijama. To je proces vrjednovanja kvalitete i usmjeravanja ponašanja i rezultata rada zaposlenih koji pretpostavlja razvoj sustava, pokazatelja i metoda praćenja radne uspješnosti te kontinuirano i sustavno ocjenjivanje i vrjednovanje uspješnosti svakog pojedinca, a prethodi nagrađivanju. Efikasan sustav procjene radne uspješnosti treba biti: strategijski sukladan, relevantan, pouzdan, osjetljiv, prihvatljiv, specifičan i praktičan.

Vrjednovanje učinka služi postizanju ciljeva organizacije i zadovoljenju potreba zaposlenih pa stoga nije dovoljno samo ocjenjivati ostvareni učinak, već treba i unaprjeđivati sposobnost zaposlenih. Postoje dvije temeljne grupe metoda procjenjivanja radne uspješnosti: prosudbene – njihov fokus je stavljen na prošle aktivnosti i razvojne, koje se fokusiraju na budućnost.

Mjesto i vrijeme održavanja seminara: FORUM Zagreb, Radnička cesta 50 - Green Gold, od 09:00 - 16:00h

Cilj seminara:

Upoznati tehnike, alate, obrasce i mogućnosti formalnog postupka periodične analize i vrjednovanja uspješnosti svih članova organizacije, kako bi se povećala produktivnost i postigla optimalna organizacijska klima. Također, cilj seminara je ukazati na snažnu korelaciju koja postoji između praćenja radne uspješnosti i izvršenja radnih zadataka.

Ciljna skupina polaznika:

Seminar je namijenjen onima koji žele održati ili stvoriti poticajnu organizacijsku klimu u kojoj se koristi maksimum kompetencija svakog zaposlenika: direktori poduzeća, voditelji ljudskih potencijala, voditelji timova, voditelji projekata, manageri ključnih kupaca, voditelji prodaje.

KOTIZACIJA:

Redovna cijena seminara

1.590,00 kn + PDV


(I:mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se