TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar - Organizacijski sustav motiviranja i nagrađivanja

BIZZDOGAĐANJA
24.5.2017. 8:57:05

Seminar - Organizacijski sustav motiviranja i nagrađivanja
U današnjem dinamičnom okruženju organizacije bi trebale uzeti u obzir strategije nagrađivanja koje im omogućavaju realizaciju organizacijskih ciljeva i povećaju njezinu vrijednost. Kompilacija osobnih ciljeva koji su utkani u organizacijske ciljeve optimalna je kombinacija. Nemamo svi jednake potrebe, a samim tim niti jednake motivatore. Ako prepoznajete i razumijete ono što motivira ljude, tada u ruci imate najsnažniji alat kojim možete povećati produktivnost i postići optimalnu organizacijsku klimu.

Cilj ovog seminara je približiti vezu između motiviranja i nagrađivanja te prikazati osnovne alate, modele i mjere nagrađivanja kako bi ih polaznik primijenio u svojoj dnevnoj praksi.

Mjesto i vrijeme održavanja predavanja i radionica: FORUM Zagreb, Radnička cesta 50 – Green Gold, Zagreb, 1. lipnja od 9:00 do 16:00h.

Cilj seminara:

Ukazati na potencijal produktivnosti koji leži u otkrivanja potreba i motivatora zaposlenika, razviti orijentaciju na ciljeve i uspjeh, dati alate za individualni razvoj planova plaće prema postignuću, dati alate za razvoj programa nagrađivanja koji je usklađen s organizacijskim ciljevima i strategijom organizacije, upoznati alate, tehnike i mogućnosti koje pružaju praktični suvremeni principi motivacije i nagrađivanja zaposlenika kako bi se povećala produktivnost i postigla optimalna organizacijska klima.

Jezgrovita i jasna prezentacija obogaćena je praktičnim primjerima iz hrvatske i svjetske prakse, kraćim problemskim zadatcima i jednom studijom slučaja koji osiguravaju razumijevanje sadržaja seminara. Upoznavanje na početku osigurava razmjenu iskustava i  intenzivno korištenje sinergija grupnog rada, a izmjena aktivnosti osigurava dinamiku.

Ciljna skupina polaznika:

Edukacija je namijenjena onima koji žele održati ili stvoriti poticajnu organizacijsku klimu u kojoj se koristi maksimum kompetencija svakog zaposlenika: direktori poduzeća, voditelji ljudskih potencijala, voditelji timova, manageri ključnih kupaca, voditelji projekata te voditelji prodaje.

KOTIZACIJA:

Redovna cijena seminara
1.590,00 kn + PDV


(I:mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se