TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar "Prodajni tris"

BIZZDOGAĐANJA
6.6.2016. 8:13:47

Seminar  Prodajni tris
Prodajom proizvoda ili usluga bavi se svaka tvrtka na tržištu, no koliko njih doista razumije prodajni proces i sve ono što na njega utječe? Velik broj prodavača tijekom prodajnog procesa fokusiran je na sam proizvod ili uslugu koju prodaje, a ljudima koji su u centru prodajnog procesa pridaju mnogo manje pažnje. Na koji način promatramo sebe kao prodavača i našu uslugu/proizvod kao rješenje za nečiji problem? Tko smo mi kao prodavači i kako možemo prepoznati različite tipove prodavača? Koje su tajne najboljih prodavača i koje tehnike nam povećavaju šanse za uspješan ishod?
 
Po prvi puta u Zagrebu održati će se 'PRODAJNI TRIS' na kojem ćete uz stručne predavače i profesionalce upravo Vi dobiti odgovore na ova pitanja i saznati tajne vrhunske prodaje.

Ciljna skupina

Seminar je namijenjen svima koji se bave prodajom, bez obzira rade li u odjelu prodaje ili u sklopu svog posla „prodaju" ideje, projekte i programe.
 
Mjesto održavanja -  Verlag Dashöfer d.o.o., centar za obrazovanje i izdavačku djelatnost
Šubićeva 42/1
10000 Zagreb
Cijena kotizacije iznosi 1499 kn + PDV
 
 
(i:seminari.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se