TRAŽIŠ? NAĐI.

Što pokloniti poslovnim partnerima za nadolazeće blagdane? Imamo ideje koje uvijek prolaze!

PODUZETNIČKE PRIČE
4.12.2017. 11:07:36

Što pokloniti poslovnim partnerima?

Što pokloniti poslovnim partnerima za nadolazeće blagdane? Imamo ideje koje uvijek prolaze!
Došao je period godine kada se počinjemo pitati koji bi bio idealan poklon za poslovne partnere povodom nadolazećih blagdana

Dobar poklon trebao bi izražavati zahvalnost za uspješnu suradnju te biti originalan kako bi se istaknuo od ostalih. Svakako je poželjno da poklon poslovnim partnerima bude i koristan, što garantira da neće završiti u ladici s ostalim bespotrebnim stvarima.
 

Pokloni za poslovne partnere


Donosimo vam prijedloge poklona za poslovne partnere koji će vas zasigurno istaknuti, a gotovo je sigurno da će biti i iskorišteni.

Alkoholna pića


Alkoholna pića dobar su odabir za poklon poslovnim partnerima, posebno u blagdansko vrijeme kada su česte proslave s prijateljima i obitelji. Ukoliko je u pitanju muška osoba, preporučuje se pokloniti jače alkoholno piće poput biske, istarske medice i travarice, dok se za poklon ženskim osobama predlažu razni likeri i voćne rakije.
 
Liker od limuna
 
Sempervivum poklon poslovni partneri
 
Ako izaberete alkoholno piće kao dar, zasigurno će biti iskorišteno te vrlo vjerojatno podijeljeno s dragim osobama, a time je vaš primarni cilj uspio - pokloniti nešto originalno i korisno.


Maslinovo ulje


Za pobornike ukusne hrane, predlažemo maslinovo ulje kao idealan poklon koje će svako jelo dodatno obogatiti. Istarsko maslinovo ulje već je godinama na samom vrhu po kvaliteti, kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu. Vaš poklon može se još više istaknuti ukoliko, osim klasičnog ekstra djevičanskog maslinovog ulja, odaberete ono s dodatkom tartufa, mediteranskog bilja, lavande, limuna ili pak chillija. Ovakav poklon bit će koristan te će se vjerojatno naći svake nedjelje za obiteljskim stolom.
 
Maslinovo ulje

Začinska sol


Začinska sol kao poklon za poslovne partnere zasigurno će vas istaknuti od ostalih - možete biti sigurni da ćete poklon biti unikatan i da oduševljenje neće izostati. Slično kao s maslinovim uljem, začinska sol zasigurno će biti iskorištena u kućanstvu, a time će vaš poklon dobiti na važnosti.
 
Zacinska sol

U nastavku Vam donosimo katalog proizvoda Sempervivuma iz Poreča gdje možete vidjeti ponudu alkoholnih pića, začinskih soli i maslinovih ulja.

Sempervivum proizvodi i prodaje rakije i likere u istarskom selu Veleniki, a njihova priča započela je još sredinom 19. stoljeća. Obitelj Fabić sve do danas njeguje tradiciju i strast prema proizvodnji alkoholnih pića, a uspjeh nije izostao – ove godine dobitnici su 1. mjesta za najbolju domaću rakiju te 3. mjesta za voće u rakiji na 17. Smotri domaćih rakija Istre u Humu.
 
Smotra istarskih rakija Hum

Nadamo se da će vam ovi savjeti koristiti i da ćete uspješno pronaći idealan poklon za svoje poslovne partnere.

(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se