TRAŽIŠ? NAĐI.

Studentsko središte Stanica 50 uređeno na Sveučilištu u Puli

7.11.2018. 8:44:05

Studentsko središte Stanica 50 uređeno na Sveučilištu u Puli
Studenti, ali i drugi mladi u Puli danas su dobili suvremeno uređeno studentsko središte Stanica 50, mjesto u kojem mogu stjecati dodatna znanja i vještine te razvijati kreativni i poduzetnički potencijal. Stanica 50 je društveno odgovorni projekt Coca-Cole HBC Hrvatska kojim će, povodom obilježavanja 50 godina proizvodnje i poslovanja u Hrvatskoj, pokloniti studentsko središte mladima u Dubrovniku, Puli i Osijeku

Studentsko središte Stanica 50 mjesto je u kojem  studenti i drugi mladi u zajednici mogu slušati predavanja, sudjelovati u radionicama i različitim raspravama, učiti ili raditi na razvojnim projektima te razvijati vlastite zamisli. Kome će pripasti ovaj suvremeni prostor odlučili su sami studenti i građani glasovanjem na mrežnoj stranici projekta. 

 „Na pokretanje Stanice 50 i drugih društveno odgovornih projekata Coca-Cole HBC Hrvatska usmjerenih mladima potaknula nas je velika nezaposlenost mladih i njihovo iseljavanje iz Hrvatske. Već od 21. do 23. studenog Pulu će posjetiti još jedan komplementarni projekt Coca-Colina podrška mladima, usmjeren povećanju zapošljivosti nezaposlenih mladih osoba kroz stjecanje tržišno traženih vještina i znanja. Nadamo se kako će aktivnosti u Stanici 50, kao i trodnevne besplatne radionice Coca-Coline podrške mladima, pomoći osnaživanju mladih i razvoju njihovih potencijala s ciljem uspješnog zapošljavanja i profesionalnog razvoja u Hrvatskoj", rekla je direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću Coca-Cole HBC Adria Boška Trbojević.
 
Studentsko središte Stanica 50, Pula 

Druženjem u prostoru Stanice 50 na pulskom Sveučilištu studentsko je središte predano na upravljanje Sveučilištu i Studentskom zboru. 

„Ovaj suvremeno opremljen prostor bit će zasigurno mjesto ugodnog druženja, mnogobrojnih socijalnih kontakata i društvene povezanosti u kojem će mladi, u suradnji sa svojim kolegama, nastavnicima i gostima moći razmjenjivati ideje i iskazivati svoje potencijale. Mladi imaju nesputanu hrabrost i slobodu izricanja svojih misli, želja, kritika, ideja i stoga hvala Coca-Coli što je našim studentima i cijelom Studentskom zboru omogućila da se i na ovom prekrasnom mjestu druže i diskutiraju o svijetu oko sebe i u njemu proaktivno djeluju", izjavila je prof. dr. sc. Nevenka Tatković, prorektorica za nastavu i studente Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.

Korištenje studentskim središtem bit će besplatno, a Coca-Cola je prostor uredila prema modernom i mladima prilagođenom idejnom konceptu tvrtke Lotus Group. 

Projekt Stanica 50 podržavaju Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
 
Studentsko središte Stanica 50, Pula 

O Coca-Coli HBC Hrvatska


Coca-Cola HBC Hrvatska jedna je od najvećih tvrtki u industriji bezalkoholnih napitaka u Hrvatskoj, a ujedno je i ovlaštena punionica tvrtke The Coca-Cola Company. Coca-Cola HBC Hrvatska jedina je tvrtka u državi koja proizvodi i distribuira Coca-Coline proizvode, među kojima je i Coca-Cola, koja se u Hrvatskoj počela proizvoditi 1968. Sjedište je tvrtke u Zagrebu, gdje je smještena i punionica, a proizvodi se distribuiraju putem šest tvrtkinih skladišta i distribucijskih centara. Prodajna se ponuda tvrtke sastoji od vodećih robnih maraka Coca-Cole, Coca-Cole Zero, Fante i Spritea i robnih maraka pod ovlasnicom drugih tvrtki. Coca-Cola HBC Hrvatska neprestano traži nove prilike kako bi proširila svoju prodajnu ponudu i tako omogućila potrošačima u Hrvatskoj što veći izbor svojih proizvoda. Tvrtka poduzima sve mjere u cilju osiguranja najviše kvalitete svojih proizvoda. Usto, snažan se naglasak stavlja i na održivi razvoj poslovanja, koji je usko povezan s održivim razvojem zajednica u kojima tvrtka posluje.

Coca-Cola HBC Hrvatska dio je skupine Coca-Cola HBC koja posluje u 28 država i opskrbljuje tržište od oko 595 milijuna stanovnika. Skupina je proglašena svjetskim predvodnikom u industriji napitaka u sklopu svjetskoga i europskoga Dow-Jonesova indeksa održivoga razvoja, a također je uvrštena i u indeks FTSE4Good. Dionice Coca-Cole HBC uvrštene su u najviši razred Londonske burze, tzv. premium listing (LSE: CCH), a kotiraju i na Atenskoj burzi (ATHEX: EEE). Za dodatne podatke posjetite njihovu mrežnu stranicu.
 
Studentsko središte Stanica 50, Pula 
 
(I: eIstra.info)
VEZANE VIJESTI

Komentiraj


Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se