TRAŽIŠ? NAĐI.

Sudjelujte u EU savjetovanju o maloprodaji

NOVOSTI
7.9.2017. 9:37:58

Sudjelujte u EU savjetovanju o maloprodaji
Otvoreno je EU savjetovanje na temuPropisi o maloprodaji u višekanalnom okruženju”. Savjetovanje je dio procesa prikupljanja podataka i mišljenja o maloprodaji predviđenom u Strategiji jedinstvenog tržišta Europske unije.

Svrha je ovog javnog savjetovanja prikupiti informacije od dionika kako bi se istražile najbolje prakse u sektoru maloprodaje, u kontekstu navedenih naknadnih mjera proizašlih iz strategije jedinstvenog tržišta. Službe Komisije već su se temeljito informirale o nacionalnim pravnim okvirima za maloprodaju i ciljevima javnih politika na temelju kojih su ti okviri definirani. Cilj je ovim javnim savjetovanjem zaokružiti to utvrđivanje činjenica, pri čemu se osobito razmatraju:

– implikacije sve veće važnosti e-trgovine i promjena potrošačkih navika za sektor maloprodaje i njegov regulatorni okvir
– prilike i prepreke za integraciju maloprodajnog tržišta EU-a.

Komisija je zainteresirana za stavove svih relevantnih dionika, posebno trgovaca, relevantnih javnih tijela i potrošača.


Savjetovanje je otvoreno do 8. listopada 2017. Odgovori se moraju poslati putem online upitnika.
 
(I:hok.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se