TRAŽIŠ? NAĐI.

Traži se vizualni identitet 65. Pule

NOVOSTI
20.12.2017. 9:00:58

Traži se vizualni identitet 65. Pule
Javna ustanova Pula Film Festival objavila je javni natječaj za izradu vizualnog identiteta 65. Pulskog filmskog festivala. Cjelokupna dokumentacija i tekst natječaja nalazi se na internetskoj stranici www.pulafilmfestival.hr. Cilj natječaja je dobiti kvalitetno rješenje za upotrebu identiteta na svim online i offline promidžbenim materijalima (plakati, letci, brošure, monografije, internetska stranica, promotivni materijali...).

Natjecateljima se daju četiri smjernice za izradu prijedloga rješenja vizualnog identiteta, među kojima i ta da prijedlog rješenja mora biti originalan, sadržavati grafičku i komunikacijsku kvalitetu, jedinstven i jednostavan, te pratiti suvremene trendove u dizajnu.

Pristigle radove ocjenjivat će Povjerenstvo koje će imenovati Upravno vijeće Pula Film Festivala, a najprihvatljivije rješenje većinom glasova donijet će se najkasnije do 1. veljače 2018. godine. Na odluku o odabiru Povjerenstva natjecatelji nemaju pravo prigovora. Odabranom natjecatelju dodijelit će se novčana nagrada u iznosu 7.000 kuna.

Ponude treba dostaviti u zatvorenoj omotnici najkasnije do 22. siječnja iduće godine. Rad ne smije biti prethodno publiciran, reklamiran i prezentiran javnosti. Prijavljeni radovi ne vraćaju se autorima po okončanju natječaja.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se