TRAŽIŠ? NAĐI.

Treći Adria Hotel Forum

BIZZDOGAĐANJA
3.12.2014.

Treći Adria Hotel Forum
U Hotelu Sheraton Zagreb 11. i 12. veljače 2015. po treći put će se održati dvodnevna investicijska konferencija ADRIA HOTEL FORUM, s temom Investicije u hotelskoj industriji: uspješni modeli.

Po završetku recesije u svijetu, sve globalne destinacije preispitale su svoju poziciju i prilagođavaju se novim trendovima i zahtjevima turista. Unatoč još uvijek nesigurnoj ekonomiji, procijenjeno je da će ulaganja u hotelski sektor u Europi 2014. godine porasti za 20% u odnosu na prethodnu godinu. Otkrivaju se nove zanimljive svjetske destinacije, a ekonomije koje su bile pogođene globalnom krizom, izuzetnom brzinom ponovo učvršćuju svoju poziciju na tržištu.

U protekle dvije godine na Adria Hotel Forumu se raspravljalo o globalnim trendovima, mogućnostima koje Hrvatske nudi i uvjetima za koje inozemni ulagači smatraju da se trebaju promijeniti kako bi Hrvatska postala konkurentna za nova ulaganja. U 2015. godini glavna rasprava bit će usmjerena na modele koje su različite zemlje primijenile kako bi potaknule rast i ulaganja te koje Hrvatska može iskoristiti kako bi postala konkurentnija na međunarodnoj turističkoj sceni.

Adria Hotel Forum po drugi put organizira i Adria Student Innovation Contest (ASIC) koji je pokrenut u skladu sa svjetskim primjerima, kako bi potaknuo mlade i buduće aktere hotelske industrije na promišljanje o budućnosti turizma u Hrvatskoj i regiji te na prezentaciju inovativnih ideja poslovnom svijetu u kojem će djelovati. Tema idućeg natječaja je "Novi hotelski koncept”. ASIC se provodi u suradnji s 21 regionalnim fakultetom i 3 studentske organizacije, a prvonagrađeni tim bit će nagrađen odlaskom na trodnevno putovanje u Amsterdam.

Adria Hotel Forum organizira se u partnerstvu s Udruženjem poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), Horwath HTL-om i Glion Institue of Higher Education.

(I: poslovniturizam.com)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se