TRAŽIŠ? NAĐI.

U petak u Puli akcija "Kupujmo hrvatsko"

NOVOSTI
8.6.2017. 8:41:44

U petak u Puli akcija  Kupujmo hrvatsko
Hrvatska gospodarska komora nakon šest godina svoju najveću nacionalnu akciju „Kupujmo hrvatsko" vraća u Pulu.
 
Projekt „Kupujmo hrvatsko" započeo je još  1997. godine kao ideja da se prepoznaju, označe i izdvoje kvalitetni hrvatski proizvodi, te im se od tada dodjeljuju znakovi „Hrvatska kvaliteta" i „Izvorno hrvatsko",  a do danas je ovaj projekt dobio razmjere sveobuhvatne nacionalne akcije s velikim gospodarskim i društvenim značenjem. Njezin najširi cilj je nacionalna homogenizacija strateških gospodarskih interesa zemlje i podizanje nacionalne svijesti o vlastitim vrijednostima, poticanju proizvodnje te očuvanja postojećih i otvaranju novih radnih mjesta. Hrvatska gospodarska komora nastoji dalje promovirati i sve one tvrtke, obrte, zadruge, udruge, OPG-ove te pojedince koji svojim radom, znanjem i kreativnošću doprinose razvoju različitosti gospodarstva.

U Puli će 9. lipnja 2017. godine hrvatske tvrtke na Karolini-parkiralištu ispred Amfiteatra imati priliku izlagati svoje proizvode u vremenu od 9.00 do 19.00 sati.

Komora će i ove, kao i prethodnih godina, svojim članicama omogućiti besplatno sudjelovanje u akciji „Kupujmo hrvatsko", dok je kotizacija u iznosu od 500 kuna predviđena za sve potencijalne izlagače koji nisu članice HGK (obrti, OPG-ovi, udruge, zadruge i domaće radinosti). Komora će u sklopu ovoga događanja svakom izlagaču osigurati: izlagačko mjesto, priključak za struju, natpisnu plohu, promicanje izlagača prije, za vrijeme i nakon održavanja akcije, oglašavanje putem internetske i Facebook stranice „Kupujmo hrvatsko”.

Kako bismo zajedno osnažili domaće gospodarstvo, pozivamo Vas da nam se pridružite na Karolini-parkiralištu ispred  Amfiteatra u Puli te svojim sudjelovanjem pomognete u ostvarenju zajedničkog cilja – promociji i razvoju hrvatskog gospodarstva.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se