TRAŽIŠ? NAĐI.

U srijedu otvorenje 32. međunarodnog sajma Promohotel u Poreču

NOVOSTI
20.2.2017. 15:18:45

U srijedu otvorenje 32. međunarodnog sajma Promohotel u Poreču
Promohotel 2017.32. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam održat će se u dvorani Žatika od 22. – 25. veljače 2017. godine.

Sajam će se održati na 4 200 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora. Na sajmu će se predstaviti 180 izlagača, što znači da manifestacija po broju izlagača bilježi porast od 20 %,  a porast od 30% izlagačkog prostora u odnosu na prethodnu godinu. Tvrtke koje izlažu na sajmu dolaze iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Republike Srbije, Španjolske, Belgije i Mađarske, te zastupaju više od 450 poznatih svjetski brendova.

Sajam je namijenjen vlasnicima i menadžerima hotela, iznajmljivačima apartmana, vlasnicima kafića i restorana. Proizvodi koji će biti predstavljeni također mogu biti zanimljivi i vrlo korisni za kućanstva.
Cilj održavanja sajma je približavanje našim sugrađanima svjetske trendove u ugostiteljstvu i turizmu te tako doprinijeti promociji i razvoju grada i šire okolice. Svi zainteresirani imati će priliku upoznati nove tehnologije, trendove, proizvode i usluge kojima mogu poboljšati svoje poslovanje. 
 

Program sajma Promohotel


Program izlaganja sastoji se od: 

hotelske opreme i kozmetike, ugostiteljske opreme i inventara, prehrane i slastica, aparati za pripremu toplih napitaka, rashladnih uređaja, prehrane, slastice, vitrina za sladoled i kolače, craft piva, papirnata galanterija i dekoraterski programi, grijanje i obnovljivi izvori energije, tekstilne industrije, proizvodnja kreveta i madraca, wellness program, profesionalna oprema za čišćenje, oprema i uređenje za eksterijere i interijere, podne obloge, namještaj na bazi drva – kao osnovne sirovine, računalno programiranje, IT tehnologija, grafička i vizualna rješenja, električna vozila i ostalo.
 
Preuzmite PROGRAM ovogodišnjeg sajma PROMOHOTEL.
 

Cooking show


Svakodnevni program biti će obogaćen zanimljivim stručnim događanjima, okruglim stolovima, predavanjima, radionicama i prezentacijama kompetentnih predavača, a posjetitelje očekuje i svakodnevni cooking show. Posjetitelji će imati priliku vidjeti prezentacije jela od strane renomiranih istarskih restorana i njihovih kuhara kao i  prezentacije talijanske kuhinje, finger fooda, sljubljivanje craft piva i namirnica na bazi mesa te moderne kombinacije jednostavnih namirnica. 

Osim kuhanja u cooking showu, izlagači prehrambenih proizvoda i ugostiteljske opreme na svojim će štandovima posjetiteljima svakodnevno prezentirati maštovita jela kako bi na najbolji način dočarali svoje proizvode u skladu sa novim europskim trendovima i sve zahtjevnijim tržištem. 

U sklopu cooking show-a u četvrtak 23.02. u 13:00 sati biti će predstavljen i pilot projekt „More od malih nogu" u organizaciji LAGUR-a „Istarski švoj" usmjeren na poticanje konzumacije svježe lokalne ribe i drugih morskih organizama u odgojno obrazovnim institucijama (jaslice, vrtići i osnovne škole) s ciljem promicanja poželjnih prehrambenih navika od najranije dobi. Projekt se predstavlja s renomiranim kuharom Davidom Skokom i kuharskim osobljem odgojno obrazovnih ustanova koje je u sklopu projekta usavršavalo svoje znanje u pripremi lokalne ribe i mekušaca te sudjelovalo u izradi kuharice s prigodnim receptima namijenjenim djeci i prilagođenim konzumaciji u vrtićima i školama.
 

Prvenstvo Istre za najboljeg pizza majstora


U četvrtak, 23.02. u 11:0 sati, na vanjskom djelu izložbenog prostora u šatorskoj konstrukciji održati će se 3. OTVORENO PRVENSTVO ISTRE ZA NAJBOLJEG PIZZA MAJSTORA "MAINARDI PIZZA KUP ISTRA 2017". Otvoreno prvenstvo Istre u izradi pizze koje organiziraju Mainardi food i Napoletanski mlin CAPUTO, pod pokroviteljstvom Udruge Napoletanskih Pizzaiuola APN. Istog dana u 16:00 sati bit će proglašenje najboljeg pizza majstora koji će kao nagradu dobiti priliku da brani boje Mainardi tima na svjetskom prvenstvu za najboljeg pizzaiuola „TROFEO CAPUTO" u Napulju na XVI CAMPIONATO MONDIALE DEL PIZZAIUOLO – TROFEO CAPUTO 2017.

U organizaciji HGK Županijske komore Pula i Upravnog odjela za turizam Istarske županije, 24. veljače s početkom u 13:00 sati održat će se 4. Regionalni forum obiteljskog smještaja Istarske županije s naglaskom na inovativnim rješenjima važnim za uspješno vođenje obiteljskog smještaja.

Ulaz na sajam kao i na stručna događanja, slobodan je za sve posjetitelje.

RADNO VRIJEME SAJMA ZA POSJETITELJE:
Srijeda, 22.02.2017. / 12:00 – 19:00h
Četvrtak, 23.02.2017. / 10:00 – 19:00h
Petak, 24.02.2017. / 10:00 – 19:00h
Subota, 25.02.2017. / 10:00-17:00h

Svečano otvorenje sajma Promohotel održati će se u srijedu 22. veljače, u 12:00h ispred dvorane Žatika u Poreču. Sajam će otvorenim za sve posjetitelje proglasiti župan Istarske županije gospodin Valter Flego.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se