TRAŽIŠ? NAĐI.

Ugostitelji, prijavite se na Dane mednih delicija središnje Istre

NOVOSTI
9.1.2018. 8:48:24

Ugostitelji, prijavite se na Dane mednih delicija središnje Istre
Turistička zajednica središnje Istre, Udruga pčelara Lipa Pazin, Udruženje obrtnika Pazin, Grad Pazin i LAG Središnja Istra, organiziraju manifestaciju 2. Dani mednih delicija središnje Istre, čiji je cilj promoviranje tradicionalne istarske kuhinje s naglaskom na pčelinje proizvode.

Ovim putem pozivamo zainteresirane ugostitelje, koji žele ponuditi svojim gostima domaću namirnicu pripravljenu na moderan način, a u kombinaciji s medom, da se uključe u 2. Dane mednih delicija središnje Istre, koji su uvertira u ovogodišnje, 13. Dane meda, koji se održavaju u petak 23. i subotu 24. veljače 2018. godine. Ovogodišnji, 2. Dani mednih delicija središnje Istre trajat će od 10. do 28. veljače 2018. godine.

Kako bi na vrijeme stigli pripremiti promidžbeni materijal, do 11. siječnja 2018. godine dostavite ispunjenu popratnu dokumentaciju (prijavnicu). Cijena večere bit će promotivna te će iznositi 120,00 kuna po osobi.

Prijave se zaprimaju putem elektronske pošte: info@central-istria.com ili osobno / poštom na adresu: Ulica Veli Jože 1, 52000 Pazin.

Prijavnicu i upute za domaćina večere možete pronaći na stranicama Udruženja obrtnika Pazin.

(I:uopazin.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se