TRAŽIŠ? NAĐI.

Unaprijedite svoje kompetencije i boostajte svoju karijeru

BIZZDOGAĐANJA
23.1.2018. 9:26:15

Unaprijedite svoje kompetencije i boostajte svoju karijeru
Današnje turbulentno poslovno okruženje traži obrazovane, kreativne i inovativne ljude koji se lako mogu prilagoditi promjenama i trendovima s kojima se svakodnevno susrećemo. U modernoj ekonomiji upravo je znanje najvažniji resurs suvremenog poslovanja, bilo da je važno za napredovanje pojedinca u postojećoj organizaciji ili u potrazi za novim poslom. Naime, kako bi se pojedinac na tržištu rada istaknuo pred jakom konkurencijom neophodna su mu dodatna konkretna specijalistička znanja i vještine koja će moći odmah početi primjenjivati u praksi.

Stoga se sve veći broj pojedinaca odlučuje za dodatne edukacije, s ciljem unaprjeđenja znanja i vještina te povećanjem konkurentnosti na tržištu rada. U Hrvatskoj postoji niz edukacijskih kuća u kojima možete pronaći brojne seminare i radionice, no prilikom odabira programa svakako je potrebno provjeriti kvalitetu sadržaja edukacijskih programa, kompetencije predavača i sl.

Jedna od edukacijskih kuća s dugogodišnjom tradicijom, brojnim edukacijskim programima, kvalitetnim predavačima s bogatim predavačkim i radnim iskustvom zasigurno je Mirakul Edukacijski centar. Naime, Mirakul je odavno prepoznao da je prošlo vrijeme kada se po završenoj školi i dobivenom poslu u određenoj djelatnosti ostajalo do kraja radnog vijeka te svoje programe kontinuirano prilagođava potrebama i željama tržišta. Tako je i početkom ove godine, dosadašnju ponudu obogatio novim višemjesečnim programima i brojnim individualnim seminarima.

Ukoliko ste i vi jedan od onih koji slijedite politiku cjeloživotnog učenja i imate potrebu za dodatnim edukacijama, Mirakul Edukacijski centar otvorio je upise na sljedeće višemjesečne modularne programe (tzv. Akademije):
Turistička Akademija, 1. veljače 2018. – 27. travnja 2018., Rijeka

Project management Akademija, 21. veljače 2018. – 25. travnja 2018., Zagreb
HR Akademija – razvoj ljudskih potencijala,2. ožujka 2018. – 25. svibnja 2018., Zagreb

Mini MBA – Management skills, 2. ožujka 2018. – 6. travnja 2018.,Zagreb

eCommerce Akademija, 3. ožujka 2018. – 28. travnja 2018., Zagreb

Internet marketing Akademija, 15. ožujka 2018. – 28. lipnja 2018., Zagreb

Prodajna Akademija, 16. ožujka 2018. – 13. lipnja 2018., Zagreb

Financijska Akademija, 22. ožujka 2018. – 28. lipnja 2018.

Mini MBA – Executive leadership, 19. travnja 2018. – 17. svibnja 2018., Zagreb

Specijalist za marketing na društvenim mrežama, 19. travnja 2018. – 14. lipnja 2018.

Mini MBA – Premium management skills, 25. svibnja 2018. – 15. lipnja 2018.

Svaki program sastoji se od nekoliko modula, a svi moduli omogućuju polaznicima trenutnu primjenu stečenih znanja, zahvaljujući brojnim praktičnim i aktualnim primjerima koji se obrađuju u okviru problemske i interaktivne nastave.Predavači Mirakul Edukacijskog centra vrhunski su stručnjaci u svom području s bogatim managerskim iskustvom koji iza sebe imaju brojne održane seminare i radionice. Također, sudjelovali su na nizu stručnih konferencija i poslovnih skupova. Većina ih dolazi iz poduzetničkog okruženja koji imaju svoje uspješne tvrtke, a polaznicima prenose osobna iskustva.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i iskoristite promotivni popust koji vrijedi za prijave i uplate do dva tjedna prije početka Akademija! Sve dodatne informacije o Akademijama i predavačima možete pogledati na web stranicama.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se