TRAŽIŠ? NAĐI.

Uskoro počinje jesenski ciklus kuharskih radionica za ugostitelje, hotelijere, kuhare

NOVOSTI
2.10.2017. 9:11:16

Uskoro počinje jesenski ciklus kuharskih radionica za ugostitelje, hotelijere, kuhare
U cilju trajne edukacije i usavršavanja ugostiteljskog osoblja te valorizacije poljoprivredno prehrambenih proizvoda Hrvatske, AZRRI Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o., Pazin organizira jesenski ciklus kuharskih radionica za ugostitelje, hotelijere, kuhare te ostalo kuharsko osoblje u Edukacijskom gastronomskom centru Istre na Gortanovom brijegu u Pazinu.

AZRRI Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o., u suradnji s partnerima projekta, u Edukacijskom gastronomskom centru Istre, kroz dvije godine, uspješno je provela dva proljetna i dva jesenska ciklusa edukacijsko - kuharskih radionica, gdje je sudjelovalo više od 450 polaznika u preko 45 radionica. Sukladno potrebama ugostiteljskog sektora te prema ispunjenim rezultatima, a sve s ciljem trajne edukacije ugostitelja, poboljšanja ugostiteljske ponude u Hrvatskoj te promocije hrvatske gastronomije, u 2017. godini, ponovno se organizira jesenski ciklus s novim raznovrsnim programom edukacijsko - kuharskih radionica.

Jesenski ciklus predstavlja šaroliki program kuharskih radionica, gdje će se putem različitih tema prikazati spoj tradicionalnog i modernog kako bi se moglo na što bolji način ugostiteljima i kuharima predstaviti lokalne namirnice i njihovo korištenje u kuhanju. Ovogodišnji jesenski ciklus vode iskusni i renomirani hrvatski chefovi, ujedno i odlični predavači, koji imaju umijeće prenijeti znanje.

Iz godine u godinu, svakim ciklusom edukacijsko - kuharskih radionica, privlači se sve veći broj ugostitelja i kuhara koji prepoznaju važnost kontinuirane edukacije i učenja načina pravilnog korištenja lokalnih proizvoda

U programu pogledajte datume održavanja radionica te predavače.

Sve informacije o kuharskim radionicama mogu se naći na službenom Facebook profilu, na web stranici AZRRI-a, pozivom na broj telefona 052 351 596 ili na email: edukacije@azrri.hr.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se