TRAŽIŠ? NAĐI.

"Velika zvjerka" u subotu gostuje u Umagu

NAKON POSLA
16.11.2017. 8:33:10

 Velika zvjerka  u subotu gostuje u Umagu
Kako uhvatiti veliku zvjerku i sklopiti posao života, te imaju li religija i marketing zajedničkih točaka pogledajte u drami američkog pisca Rogera Rueffa „Velika zvjerka", u produkciji Kazališta Planet Art iz Zagreb, 18. 11. 2017. u kazališnoj dvorani Učilišta u Umagu, s početkom u 19:00 sati.

Tri poslovna čovjeka raznih životnih dobi dolaze na poslovnu konvenciju na kojoj bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke. Što je biznis, koja su njegova pravila, u čemu je tajna uspjeha... - o tome - potpuno izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu - govori ova predstava. Proglašen od strane kritike jednim od najduhovitijih, ovaj tekst nudi duboke spoznaje o čovjeku, njegovoj egzistenciji i karakteru.

Predstava puna ciničnog humora i zanimljivo pisanih dijaloga u kojima likovi raspravljaju o utjecaju novca na čovjeka, o religiji, braku i prijateljstvu.

Igraju:
  • Phil: Slavko Juraga
  • Larry: Marko Torjanac
  • Bob: Luka Dragić
Redateljica: Slavica Knežević
Prevoditelj, autor adaptacije i asistent redateljice: Marko Torjanac
Scenograf: Davor Juravić
Kostimografkinja: Đurđa Janeš
Oblikovatelj svjetla: Olivije Marečić
Oblikovatelj tona: Branko Vodeničar

Roger Rueff nagrađivani je pisac kazališnih drama, televizijskih i filmskih scenarija. Drama Hospitality Suite (Velika zvjerka) premijerno je izvedena 1992. godine u kazalištu South Coust Repertoary Theatre u Kaliforniji. Od tada je na repertoarima mnogih kazališta.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se