TRAŽIŠ? NAĐI.

Virtualna (online) edukacija "Pisano poslovno komuniciranje"

BIZZDOGAĐANJA
4.6.2019. 8:49:30

Virtualna (online) edukacija  Pisano poslovno komuniciranje
Virtualnoj (on-line) edukaciji „Pisano poslovno komuniciranje" cilj je razvoj jezičnih vještina, osobito vještine poslovnoga pisanja

Edukacija „Pisanog poslovnog komuniciranja" podrazumijeva:

  1. oblikovanje i slanje zadataka za polaznike putem e-pošte
  2. uputu u vezi s rješavanjem zadatka (kako oblikovati razne tipove pisane poslovne komunikacije, npr.tekstovi za web i druge vrste promotivnih materijala, upit, molbu, žalbu, zahvalu, odgovor na upit, molbu, žalbu, zahvalu itd.)
  3. ispravak riješenog zadatka, odnosno onoga što je u njemu pogrešno: sadržajno, logično, gramatički, pravopisno
  4. komentar riješenog zadatka (onoga što je pravilno i onoga što je nepravilno, neprimjereno) i savjet o tome kako određeno pravilo lakše usvojiti.

Seminar je namijenjen svim poslovnim ljudima.

Način realizacije


Edukacija traje 7 tjedana. Utorkom ujutro sudionici elektroničkom poštom primaju uputu i po jedan zadatak koji trebaju riješiti i poslati najkasnije za četiri dana (do petka) kako bi se riješeni zadatak mogao pregledati i poslati im se povratna informacija do utorka ujutro. Edukacija uključuje lekturu teksta i jezično savjetovanje, odnosno komentar teksta i objašnjenje što je dobro, a što loše na sadržajnoj i jezičnoj razini.

Raspored seminara


11.6. I modul
18.6. II  modul
27.6. III modul
2.7. IV modul
9.7. V modul
16.7. VI modul
23.7. VII  modul

Nakon što se sudionici prijave za edukaciju, s obzirom na specifičnost posla kojima se tvrtka bavi, definirat će se zadaci za svakog sudionika posebno.

Kotizacija


Cijena seminara iznosi 1390,00 kn. U cijenu nije uračunat PDV. 

 
(I: mapaznanja.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se