TRAŽIŠ? NAĐI.

Zanima vas 3D ispis i 3D modeliranje?

NOVOSTI
28.2.2019. 8:40:50

Zanima vas 3D ispis i 3D modeliranje?
Gradska knjižnica Labin poziva sve zainteresirane da se prijave na edukaciju „Osnove 3D ispisa" koja će se održati u polivalentnoj dvorani Knjižnice u utorak, 5. ožujka 2019. od 16 do 20 sati. Edukacija sadrži osnove 3D modeliranja, pripremu 3D modela za 3D ispis i osnove rada na 3D pisaču - Prusa i3 MK2S, koji je labinskoj knjižnici doniran od strane IRIM-a u sklopu kampanje STEM revolucija se nastavlja: Knjižnice.

Polaznike edukacije očekuje sljedeće: 
 
  • upoznavanje s aplikacijom za 3D modeliranje Tinkercad koja je namijenjena početnicima i djeci
  • upoznavanje sa "slicer" programima, što rade i zašto su potrebni; kako izraditi gcode koji je potreban kako bi 3D printer mogao izraditi ono što je nacrtano u 3D
  • upoznavanje s radom na 3D pisaču; kako promijeniti materijal, kako pripremiti radnu podlogu za 3D ispis te kako pravilno održavati 3D pisač.

Edukacija je namijenjena svima koji žele naučiti kako pretočiti svoju ideju u 3D svijet!

Predavači su iskusni edukatori specijalizirani za područje 3D modeliranja i 3D ispisa, a nakon što savladate vještinu 3D modeliranja, imate priliku koristiti uslugu 3D ispisa u Knjižnici.

Broj polaznika je ograničen te je dolazak potrebno prijaviti na broj telefona 852-257 ili osobno u Knjižnici.

Sudjelovanje je besplatno! 

(I: labin.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se