TRAŽIŠ? NAĐI.

Želite povećati kvalitetu i konkurentnost ponude turističkoga smještaja?

BIZZDOGAĐANJA
23.10.2015.

Želite povećati kvalitetu i konkurentnost ponude turističkoga smještaja?
Dobrodošli na novi i inovativni poslovni događaj na temu uređenja smještajnih jedinica (hotela i apartmana) i racionalnoga upravljanja s ciljem povećanja kvalitete turističkoga smještaja u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi.
 
Best Stay Croatia 2015 ​jedini je B2B događaj u Hrvatskoj koji izravno sagledava sve izazove (uključujući gradnju, poslovanje, oglašavanje i ostale relevantne aktivnosti) vezane uz postizanje veće razine kvalitete privatnoga i hotelskoga smještaja u Hrvatskoj.
 
Uspješnost i kvalitetu samoga događaja jamče:
- predavanja više od 40 govornika ​(od čega više od 15 međunarodnih), istaknutih stručnjaka u turističkom sektoru
- racionalno osmišljen program događaja koji se temelji na rezultatima istraživanja potreba tržišta ​te brojnim raznovrsnim primjerima dobre prakse (radionicama) koji će sudionicima omugućiti izravno implementiranje ponuđenih sadržaja u vlastitu turističku ponudu
- uporaba modernih načina komunikacije i tehnologije ​koji su integrirani u sam događaj (npr. alati za interakciju sudionika i govornika, mobilna aplikacija događaja, simultano prevođenje s engleskog na hrvatski jezik i obratno, te snimanje cijelog događaja)
 
Prije kreiranja samoga programa i tema za Best Stay Croatia 2015 pitali smo preko 200 potencijalnih sudionika što oni očekuju od ovakvoga događaja te je program koncipiran upravo na tome što ste Vi, odnosno Vaši kolege tražili. Svojim su znanjem i iskustvom oblikovanju programa pridonijeli i članovi Savjetničkoga odbora, koji čine stručnjaci u turizmu (predstavnici HGK, UPUHH, Ericsson Nikola Tesla, TZ Grada Opatije, TZ Grada Rijeke, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i ostali​).
 
Govornici uključuju predstavnike nagrađivanih hotela i privatnog smještaja, stručnjake u turizmu, predstavnike booking portala, uspješne arhitekte u turizmu: ­
 -Kristian Šustar, predsjednik, UPUHH, član uprave, HUP ZAGREB d.d., Hrvatska ­
- Joze Tomaš, direktor, Hotel Park Split, Hrvatska ­ Gianluca Laterza, regionalni menadžer, Tripadvisor, Italija ­
- Dr. sc. Sanda Čorak, ravnateljica, Institut za turizam, Hrvatska ­
- Nenad Tatarinov, generalni direktor, D-Resort Šibenik, Hrvatska ­
- Sören Hullberg, direktor, Story Hotel Holding AB, Švedska ­
- Dexter Moren, direktor (arhitekt), Dexter Moren Associates, Ujedinjeno Kraljevstvo
 

 

 
KADA ? 
19. - 20. studeni 2015 
 
GDJE ?
Grand Hotel 4 opatijska cvijeta, Opatija, Hrvatska
 
 
ZAŠTO ? 
 
Jer je došlo vrijeme kada Hrvatske prirodne ljepote moraju pratiti i vrhunske usluge smještaja diljem zemlje. Osigurajte svoje buduće prihode od turizma danas stvarajući vrhunski smještaj i iskustvo za gosta daleko iznad same ponude "sunca i mora". To uključuje veliku iskoristivost prostora i domaćih proizvoda, pametnu arhitekturu i dizajn unutarnjih i vanjskih prostora, korištenje tehnologije za dostupnost usluga i djelatnosti, znanje u korištenju svih raspoloživih marketinških kanala za privlačenje gostiju, a zatim i samo angažiranje gosta u cilju ostvarenja iznimnog doživljaja, te buduće vraćanje i pozitivne preporuke vašeg gosta. Saznajte kako učiniti sve to na Best Stay Croatia 2015.
 
Zacrtajte si ove datume i mjesto u kalendaru sada kako bi bili sigurni da nećete propustite ovaj događaj!



 


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se