TRAŽIŠ? NAĐI.

ŽK Pula poziva na besplatnu radionicu iz područja digitalnog marketinga

NOVOSTI
17.11.2017. 8:22:04

ŽK Pula poziva na besplatnu radionicu iz područja digitalnog marketinga
Google je u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Algebrom, u sklopu projekta „Digitalna garaža", pokrenuo nacionalnu turneju kako bi lokalnim tvrtkama pomogao maksimalno iskoristiti mogućnosti digitalnog svijeta. Stručni treneri susrest će se s lokalnim digitalnim poduzetnicima kako bi pomogli malim i srednjim tvrtkama ubrzati rast te im omogućili pristup globalnom tržištu. Tijekom sljedeća tri mjeseca u više od 15 gradova diljem Hrvatske organizirat će se digitalne radionice pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore. 

Radionica u Puli održat će se u HGK Županijskoj komori Pula, 23. studenog u 10 sati. 

Naziv radionice jest „Pokreni digitalnu transformaciju svojeg poslovanja", a njezin je cilj polaznicima pružiti praktična znanja i vještine kako bi što efikasnije iskoristili internet u svom poslovanju. Predavači su stručnjaci za internetsko poslovanje sa svakodnevnom praksom u digitalnom marketingu i razvoju internetskog poslovanja.

Ovo je prilika za poduzetnike za osnaživanje njihovih digitalnih vještina, kao i za male i srednje tvrtke koje žele povećati korištenje digitalnih alata. Naposljetku ovo je prilika za sve zainteresirane koje žele iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju. Naime, uz pomoć digitalnog marketinga, moguće je stvoriti nove kanale prodaje i doći do novih kupaca ili korisnika.

Broj sudionika je ograničen, te je potrebna prethodna prijava. Dodatne informacije dostupne su na stranicama HGK.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se