TRAŽIŠ? NAĐI.

SAN BOX

Najam eko wc kabina, mobilni wc, kemijski, iznajmljivanje, za gradilišta, Istra
Naziv poslovnog subjekta:    SAN BOX
  Šajini bb, Pula 52207
Općina  Barban
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Denis Priselac
https://www.eistra.info/san-box/
  RADNO VRIJEME: PON - PET: 07:00 - 15:00
O NAMA

SAN BOX, Istra: Najam EKO WC kabina, mobilni WC, kemijski, WC za gradilišta

 
Iznajmljivanje i servisiranje EKO WC kabina glavna je djelatnost tvrtke SAN BOX koja operativno djeluje na cijelom području Republike Hrvatske, pa tako i Istarske županije.
Osim Hrvatske, dodatno nudi usluge i na području Italije, Slovenije i BiH.
Naš skladišni prostor u Istri nalazi se u mjestu Šajini nedaleko Pule, kako bi klijentima iz Istre bili na raspolaganju u svakom trenutku.
 
Nudimo najam mobilnih eko WC kabina, skladišnih i uredskih kontejnera, te kompletne festivalske opreme.

Najam wc kabina Istra
 

Raspolažemo različitom paletom WC kabina, ovisno o tipu, boji i namjeni. U svojoj ponudim nudimo: klasične mobilne WC kabine namijenjene za gradilišta, ekskluzivne WC  kabine za potrebe vjenčanja, raznih evenata, vip sanitarne prikolice, te uredske i brodske kontejnere.

U ponudi nudimo i kompletnu festivalsku opremu od mobilnih agregata, strujne opreme, uredskih kontejnera, pa sve do različitih zaštitnih ograda (tranzeni, visoka HERAS ograda, MOJO ograda i sl....).
 
 Uredski kontejneri Istra
 
Predanim radom, upornošću i kvalitetom zadobili smo povjerenje organizatora najvećih eventa poput: Red Bull Air Race, Dimensions, Outlook festivala, Ultra Split festivala i Open Air festivala kao i velikog broja velikih i malih privatnika.
 
Wc kabine za gradilišta Istra
 
 
 Investitor ste ili građevinar? Raspolažemo s velikim brojem mobilnih EKO WC-a, u mogućnosti smo vam hitno isporučiti kemijski WC sa svom potrebnom opremom, repromaterijalom i uključenim redovitim tjednim servisima.
Javite nam se, a naši vozači-serviseri i tehničko osoblje na raspolaganju su vam 24 h.

Zaštitne ograde

DJELATNOSTI


 
Naš skladišni prostor i servisni centar u Rijeci SAN BOX Rijeka
PROIZVODI I USLUGE

Najam mobilnih WC kabina Istra

 
EKO WC kabine izrađene su sukladno europskim i svjetskim standardima koji garantiraju funkcionalnost i optimalnu iskorištenost na vanjskim prostorima. 
Prvenstveno su namijenjene za potrebe kulturno-glazbeno sportskih manifestacija, javnih okupljanja na otvorenom te za izvođenje građevinsko komunalnih radova.

Mobilne WC kabine opremljene su sa zatvorenim spremnikom za otpadne vode , pisoarom, wc daskom, ventilacijskim mrežicama, protukliznim podom, integriranom bravom te krovom koji propušta svjetlost.
 

Uredski, skladišni i brodski kontejneri 

 
U ponudi nudimo i najam poslovno-uredskih, sanitarnih, skladišnih i brodskih kontejnera koji su idealno rješenje za privremeni ili stalni ured, skladište ili sanitarni prostor na gradilištima, eventima i manifestacijama.  
  

VIP mobilni WC, ekskluzivne sanitarne prikolice za vjenčanja i evente 

 
Želite li organizirati vjenčanje, ekskluzivni poslovni event ili privatnu proslavu na otvorenom prostoru, u ponudi nudimo posebne mobilne toalete višeg razreda, prilagođene posebnim ambijentima i vašim osobnim željama.
To su VIP sanitarne prikolice opremljene sanitarnom opremom viših standarda, a svojim izgledom, funkcionalnošću i kvalitetom opravdavaju svoju namjenu.
 
Mobilni WC za vjenčanja i evente
 

Zaštitne ograde, festivalska oprema

 
Raspolažemo širokom lepezom festivalske opreme. U mogućnosti smo vam ponuditi mobilne zaštitne ograde, za ograđivanje građevinskih prostora i gradilišta, koncertnih pozornica, event lokacija i sportskih objekta. 

U ponudi festivalske opreme možemo osigurati od mobilnih agregata, rasvjetnih tornjeva, strujne opreme, spremnika za gorivo, te spremnika za tehničku i otpadnu vodu.
 
 

Čišćenje i održavanje sanitarija

 
SAN BOX uvijek na usluzi za redovito i izvanredno čišćenje EKO WC kabina te održavanje svih vrsta sanitarija. Vlastitim servisnim vozilima obilazimo lokacije EKO WC kabina u najmu te obavljamo redoviti tjedni servis i održavanje WC-a na području Istre i Hrvatske.
EKO WC kabine nije potrebno spajati na kanalizacijski i vodovodni sustav. WC kabina ima ugrađen spremnik za otpadnu vodu, kojeg prije uporabe operemo visokotlačnim peračem na vodu, te dezinficiramo sredstvom za dezinfekciju i sprečavanje neugodnih mirisa.
Pražnjenje spremnika WC kabina posebno je važno, stoga smo oformili naše operativno-skladišne prostore diljem Hrvatske, a u Istri naš skladišni prostor nalazi se u mjestu Šajini, Općina Barban u neposrednoj blizini Pule. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"SAN BOX" se nalazi u ovim kategorijama
Mobilni wc, iznajmljivanje wc kabina, kemijski, za gradilišta, Istra, vip wc, pokretni zahod, eko, Uredski, skladišni, brodski kontejneri, zaštitna ograda Istra, mobilni pisoari, Ekskluzivne WC sanitarne prikolice za vjenčanja i evente,

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se