Pošalji upit
Slanje…
O nama

SAN BOX, Istra: Najam EKO WC kabina, mobilni WC, kemijski, WC za gradilišta

 
Iznajmljivanje i servisiranje EKO WC kabina glavna je djelatnost tvrtke SAN BOX koja operativno djeluje na cijelom području Republike Hrvatske, pa tako i Istarske županije.
Osim Hrvatske, dodatno nudi usluge i na području Italije, Slovenije i BiH.
Naš skladišni prostor u Istri nalazi se u mjestu Šajini nedaleko Pule, kako bi klijentima iz Istre bili na raspolaganju u svakom trenutku.
 
Nudimo najam mobilnih eko WC kabina, skladišnih i uredskih kontejnera, te kompletne festivalske opreme.

Najam wc kabina Istra
 

Raspolažemo različitom paletom WC kabina, ovisno o tipu, boji i namjeni. U svojoj ponudim nudimo: klasične mobilne WC kabine namijenjene za gradilišta, ekskluzivne WC  kabine za potrebe vjenčanja, raznih evenata, vip sanitarne prikolice, te uredske i brodske kontejnere.

U ponudi nudimo i kompletnu festivalsku opremu od mobilnih agregata, strujne opreme, uredskih kontejnera, pa sve do različitih zaštitnih ograda (tranzeni, visoka HERAS ograda, MOJO ograda i sl....).
 
 Uredski kontejneri Istra
 
Predanim radom, upornošću i kvalitetom zadobili smo povjerenje organizatora najvećih eventa poput: Red Bull Air Race, Dimensions, Outlook festivala, Ultra Split festivala i Open Air festivala kao i velikog broja velikih i malih privatnika.
 
Wc kabine za gradilišta Istra
 
 
 Investitor ste ili građevinar? Raspolažemo s velikim brojem mobilnih EKO WC-a, u mogućnosti smo vam hitno isporučiti kemijski WC sa svom potrebnom opremom, repromaterijalom i uključenim redovitim tjednim servisima.
Javite nam se, a naši vozači-serviseri i tehničko osoblje na raspolaganju su vam 24 h.

Zaštitne ograde

Djelatnosti

 
Naš skladišni prostor i servisni centar u Rijeci SAN BOX Rijeka
Proizvodi i usluge

Najam mobilnih WC kabina Istra

 
EKO WC kabine izrađene su sukladno europskim i svjetskim standardima koji garantiraju funkcionalnost i optimalnu iskorištenost na vanjskim prostorima. 
Prvenstveno su namijenjene za potrebe kulturno-glazbeno sportskih manifestacija, javnih okupljanja na otvorenom te za izvođenje građevinsko komunalnih radova.

Mobilne WC kabine opremljene su sa zatvorenim spremnikom za otpadne vode , pisoarom, wc daskom, ventilacijskim mrežicama, protukliznim podom, integriranom bravom te krovom koji propušta svjetlost.
 

Uredski, skladišni i brodski kontejneri 

 
U ponudi nudimo i najam poslovno-uredskih, sanitarnih, skladišnih i brodskih kontejnera koji su idealno rješenje za privremeni ili stalni ured, skladište ili sanitarni prostor na gradilištima, eventima i manifestacijama.  
  

VIP mobilni WC, ekskluzivne sanitarne prikolice za vjenčanja i evente 

 
Želite li organizirati vjenčanje, ekskluzivni poslovni event ili privatnu proslavu na otvorenom prostoru, u ponudi nudimo posebne mobilne toalete višeg razreda, prilagođene posebnim ambijentima i vašim osobnim željama.
To su VIP sanitarne prikolice opremljene sanitarnom opremom viših standarda, a svojim izgledom, funkcionalnošću i kvalitetom opravdavaju svoju namjenu.
 
Mobilni WC za vjenčanja i evente
 

Zaštitne ograde, festivalska oprema

 
Raspolažemo širokom lepezom festivalske opreme. U mogućnosti smo vam ponuditi mobilne zaštitne ograde, za ograđivanje građevinskih prostora i gradilišta, koncertnih pozornica, event lokacija i sportskih objekta. 

U ponudi festivalske opreme možemo osigurati od mobilnih agregata, rasvjetnih tornjeva, strujne opreme, spremnika za gorivo, te spremnika za tehničku i otpadnu vodu.
 
 

Čišćenje i održavanje sanitarija

 
SAN BOX uvijek na usluzi za redovito i izvanredno čišćenje EKO WC kabina te održavanje svih vrsta sanitarija. Vlastitim servisnim vozilima obilazimo lokacije EKO WC kabina u najmu te obavljamo redoviti tjedni servis i održavanje WC-a na području Istre i Hrvatske.
EKO WC kabine nije potrebno spajati na kanalizacijski i vodovodni sustav. WC kabina ima ugrađen spremnik za otpadnu vodu, kojeg prije uporabe operemo visokotlačnim peračem na vodu, te dezinficiramo sredstvom za dezinfekciju i sprečavanje neugodnih mirisa.
Pražnjenje spremnika WC kabina posebno je važno, stoga smo oformili naše operativno-skladišne prostore diljem Hrvatske, a u Istri naš skladišni prostor nalazi se u mjestu Šajini, Općina Barban u neposrednoj blizini Pule.
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se