TRAŽIŠ? NAĐI.

SAN POLO

Projektiranje, izvođenje, elektroinstalacija, rasvjete, nadzor, izvođenje, javna rasvjeta, Rovinj
Naziv poslovnog subjekta:    SAN POLO
OIB:  52262210643
  Carera 92, Rovinj 52210

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Gianclaudio Pellizzer
www.sanpolo.hr
www.eistra.info/san-polo
  RADNO VRIJEME: 7.30-15.30
O NAMA

San Polo

 
 
San Polo tvrtka je iz Rovinja koja se bavi projektiranjem, izvođenjem i nadzorom telekomunikacijskih i elektroinstalacijskih radova.
U području telekomunikacija stručni smo u projektiranju, nadzoru istih, te izvođenju radova. Ukoliko se pojave neke tehničke poteškoće, naš tim zadužen je za održavanje, te savjetodavne usluge. 

 

Elektroinstalacije su prisutne u svim područjima našeg rada i življenja: kod kuće, na radnom mjestu, u javnim objektima. Pružanje sigurnog i pouzdanog djelovanja svih elemenata koji sastavljaju elektroinstalacije je ključni zadatak svih elektroinstalatera. Stoga će se naši zaposlenici pobrinuti za projektiranje, nadzor i savjetodavne usluge, kao i za usluge energetskog certificiranja. 

Nositelji smo certifikata ISO 9001

 
 

EU projekt Pitagora

San Polo d.o.o. je partner, a Istarska županija suradnik na ovom projektu vrijednom gotovo 2 milijuna eura, koji ima za cilj stvoriti jadransku ICT platformu kao rezultat ispitanih i dogovorenih servisa/metodologija koja će utjecati na razvoj ICT infrastrukture na Jadranu, potrebe malih i srednjih poduzetnika u terminima IC tehnologije te na razvoj novih ICT aplikacija za javni sektor.
 
 

Za informacije o projektima i našim uslugama
kontaktirajte nas putem forme za upit ili telefona! 
DJELATNOSTI

TELEKOMUNIKACIJE

Projektiranje
Nadzor
Izvođenje
Održavanje
Savjetodavne usluge

Područje rada:
Fiber optic solutions
Strukturna kabliranja
Kućne telefonske centrale
Telekomunikacijske mreže - bakar
Telekomunikacijske mreže - svijetlovodni kabeli
WLAN
Bazne postaje mobilnih operatera
Mjerenja


ELEKTROINSTALACIJE

Projektiranje
Nadzor
Savjetodavne usluge
Energetsko certificiranje

Područje rada:
Elektroinstalacije stambeno/poslovnih objekata
Javna rasvjeta
Rasvjeta - simulacija
Fotonaponske centrale
Električne provjere-Atesti


EU PROJEKTI
Projekt Pitagora
PROIZVODI I USLUGE

Elektroinstalacije 

U suradnji s arhitektima izrađujemo elektrotehničke projekte za obiteljske kuće, stambene zgrade, ali i poslovne objekte te javnu rasvjetu

Važnost kvalitetnog i dobro projektiranog sustava elektroinstalacija poznata je svakom modernom investitoru. Mi smo se specijalizirali za izvođenje komunikacijskih i elektro instalacija, a kvaliteta našeg rada i certifikat ISO 9001 glavni su razlozi zbog kojih smo stekli povjerenje brojnih zadovoljnih investitora. 
 

Fotonaponske centrale

Za jedinice lokalne samouprave koje se žele okrenuti obnovljivim izvorima električne energije izrađujemo kompletna rješenja za sunčane fotonaponske centrale

Telekomunikacije

Vršimo projektiranje, nadzor, izvođenje i održavanje telekomunikacijskih mreža te kontrolu ispravnosti LAN mreža za veće tvrtke. Djelujemo na području ispitivanja i izdavanja atesta za instalacije slabe struje, a bavimo se i kontrolom i korekcijom problema na istima. 

Djelujemo na području Istre, Dalmacije, Primorsko-goranske županije i Varaždina

Izrađujemo svu projektnu dokumentaciju, a naše vam usluge nudimo po konkurentnim cijenama te ih obavljamo poštujući dogovorene rokove.
 
REFERENCE


Stadion Aldo Drosina - Pula

 
 
Ostale  REFERENCE POŠALJI NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"SAN POLO" se nalazi u ovim kategorijama
Projektiranje, nadzor, izvođenje, održavanje telekomunikacija, fiber optic solutions, strukturna kabliranja, kućne telefonske centrale, telekomunikacijske mreže - bakar, telekomunikacijske mreže - svijetlovodni kabeli, WLAN, bazne postaje mobilnih operatera, mjerenja, elektroinstalacije, energetsko certificiranje, elektroinstalacije stambeno/poslovnih objekata, javna rasvjeta, rasvjeta - simulacija, fotonaponske centrale, električne provjere-Atesti, eu projekti, Rovinj

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se