Pošalji upit
Slanje…

POSTAVLJANJE KNAUFA - SUHI ZIDOVI

Profesionalna gradnja s Knauf gipsanim pločama - pregradni zidovi, spušteni stropovi, dekorativni elementi. Zatražite ponudu!
Primjena Knaufa i gipsanih ploča u gradnji i uređenju interijera je izuzetno raznovrsna. Knauf se često koristi za brzo i učinkovito postavljanje pregradnih zidova, spuštenih stropova te za preinake i popravke. Također, idealan je za oblaganje zidova i prekrivanje nepravilnosti zidova kod adaptacija, a prednost mu je i to što poboljšava toplinsku i zvučnu izolaciju. 
 
Knauf omogućuje i stvaranje raznih dekorativnih elemenata poput lukova, stupova, ukrasnih panela i polica. Uz sve to, cjenovno je prihvatljiv materijal.
 
Pružamo usluge postavljanja knaufa kod svih navedenih primjena te vas savjetujemo kako da najbolje iskoristite i prilagodite prostor prema vlastitim potrebama. Kroz preciznost u radu i korištenje najkvalitetnijih materijala, osiguravamo trajna i estetski zadovoljavajuća rješenja.
 
Knauf sisteme postavljamo u objekte svih vrsta, stambene, poslovne, ugostiteljske ili komercijalne.
 
Nazovite nas i saznajte više informacija!

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više