TRAŽIŠ? NAĐI.

STANIĆ

Niskogradnja, viskogradnja, adaptacije, završni radovi, vodoinstalacije, suha gradnja
Naziv poslovnog subjekta:    STANIĆ
  Dubrovačka 41, Rovinj 52210

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Milorad Kozlica
https://www.eistra.info/stanic/
Pridruži se
O NAMA

Građevinski obrt Stanić: adaptacije i završni građevinski radovi u Rovinju

 

Građevinar Stanić stručnjak je za adaptacije i završne građevinske radove. U Rovinju gradi od 2000. godine, a po dogovoru radove izvodi na području cijele Istre.


Trenutno zapošljava devet iskusnih majstora koji su svoje vještine i radno iskustvo iskazali brojnim dosad izvedenim radovima u području adaptacije, visokogradnje i niskogradnje.

 

Gradnja kuća za odmor te adaptacije postojećih objekata, naša su glavna djelatnost. Vršimo i vodoinstalacijske te druge završne radove u graditeljstvu. 


Zainteresirane klijente vodimo na izvedene radove i radove u tijeku uz pratnju i predočenje dokumentacije.

 

Angažirati nas možete za zemljane radove, iskope i rušenja, a mi ćemo s potrebnom mehanizacijom obaviti traženu uslugu na najvišoj razini kvalitete i profesionalnosti.

 

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte i neobavezno zatražite svoju PONUDU.

 

Stojimo Vam na raspolaganju! 


GRAĐEVINAR ROVINJ


DJELATNOSTI

 • Građevinski obrt
 • Niskogradnja
 • Iskopi
 • Rušenja
 • Visokogradnja
 • Adaptacije
 • Završni građevinski radovi
 • Vodoinstalacije
 • Suha gradnja - gips, Knauf, Rigips
 • Fasade
 • Pitur
 • Rovinj
 • Istra
PROIZVODI I USLUGE

Zemljani radovi

Iskopi za temelje, bazene, polaganje instalacija i drugi zemljani radovi, dio su naše usluge. Sav iskopani materijal i šutu odvozimo s gradilišta ili koristimo u gradnji, po dogovoru s klijentom.


Rušenja

Rušenje postojećeg objekta ili djela gradnje, u našoj je ponudi usluga. Sve radove izvodimo po projektu, po preporukama struke. Stojimo na raspolaganju za dogovor oko tijeka izvedbe radova.


Adaptacije

Obnovu građevina ili dijelova objekata vršimo s posebnom pažnjom. Za adaptaciju kupaonice, stare kuće ili drugog dijela građevine, obratite nam se s povjerenjem!


Vodoinstalacije

Vršimo i sve vodoinstalaterske radove, u sklopu adaptacije ili nove gradnje. Naši majstori vodoinstalateri posvećuju pažnju svakom detalju, za dugovječnost izvedenog rada


Suha gradnja gipsanim pločama: Rigips, Knauf 

Gradnja pregradnih zidova, spušteni stropovi ili dekorativni elementi u prostoru, naša su specijalnost! Gradnja gipsanim elementima nezaobilazna je faza u gradnji prostora. Naši iskusni majstori odradit će taj dio s lakoćom i vašem prostoru dodati novi sjaj. 


Fasade, soboslikarstvo

Izgradnja demit fasada naša je osnovna djelatnost. Dugogodišnje iskustvo u ovom segmentu gradnje jamči kvalitetu izrade. Vršimo i sve soboslikarske radove. Tim iskusnih pitura na raspolaganju je za izvedbu najzahtjevnijih piturskih radova. Za dogovor nas nazovite ili pošaljite UPIT
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"STANIĆ" se nalazi u ovim kategorijama
građevinarski radovi, anpassung, visokogradnja, niskogradnja, stanogradnja, izgradnja, zemljani radovi, završni radovi, stanovi, zgrade, vodoinstalaterski radovi, Rovinj, Istra, izvođenje građevinskih radova, suha gradnja, gips, Knauf, rigips, soboslikarski radovi, demit fasade

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se