Pošalji upit
Slanje…
O nama

T.K. Install - elektroinstalacije i postavljanje klima uređaja

T.K. Install j.d.o.o. iz Pule bavi se elektroinstalacijama i ugradnjom klima uređaja na području Istarske županije. Naši djelatnici posjeduju dugogodišnje iskustvo i opsežno znanje koje klijentima garantira uslugu na najvišem nivou, a opremljenost suvremenom opremom omogućava nam realiziranje gotovo svih zahtjeva! 
 
ugradnja uticnica
 
Svaki projekt započinjemo dogovorima s klijentom i planiranjem izvedbe, nakon čega krećemo na posao, kojeg dovršavamo u okviru dogovorenih rokova. Klijentima pružamo širok raspon stručnih usluga elektroinstalacija u domu, postavljanje i servisiranje klimatizacije, ugradnje električnog podnog grijanja i ostalih usluga po dogovoru. 
 

Elektroinstalacije 

Pružamo pouzdane usluge ugradnje elektroinstalacija za kuće i stanove, bavimo se i sanacijom električnih instalacija te grubim i mansardnim instalacijama na cijelom području Istre. Naše usluge uključuju i montažu gromobrana na novogradnji, kao i ugradnju prenaponske zaštite za kuću
 
postavljanje podnog grijanja
 

Ugradnja podnog grijanja 

Električno podno grijanje ima mnoge prednosti i sve je popularniji izbor u novogradnji. Karakterizira ga energetska učinkovitost, jednostavnost ugradnje, izrazita udobnost, sigurnost i diskretnost.
 
Naš tim specijaliziran je za sigurnu i pravilnu ugradnju podnog grijanja, poštujući sve naputke proizvođača. U vaš ćemo dom u dogovorenom roku ugraditi električnu mrežicu ispod pločica, parketa ili laminata, a ugrađujemo i grijače kabele. 
 
Za upite i informacije slobodno nas nazovite ili ispunite obrazac za upit
Djelatnosti
 • Elektroinstalacije
 • Postavljanje klimatizacije
 • Ugradnja podnog grijanja
 • Instalacije za pametne kuće
 • Gromobrani, uzemljenja
 • Sanacija elektroinstalacija
 • Montaža utičnica i sklopki
 • Rekonstrukcija elektroinstalacija
 • Montaža i servis klima uređaja
 • Smart home sustavi
 • Instalacije za internet 
Proizvodi i usluge

Ugradnja klima uređaja 

Na području Istre postavljamo zidne, podne i prijenosne klima uređaje, a uz montaže, nudimo i servisiranje klimatizacije. Svu opremu za instalaciju i montažu klimatizacije nabavljamo sami kako bi se osigurao ispravan rad uređaja. Obratiti nam se možete i ako trebate premjestiti vaš klima uređaj na drugu lokaciju u stanu ili kući. 
 
klima uredaji ugradnja

Sustavi za pametan dom

Nudimo usluge postavljanja instalacija za 'pametne kuće', ugrađujemo instalacije za pametno grijanje, pametnu rasvjetu te projektiramo i pregledavamo već postavljene instalacije. 

Postavljanje rasvjete 

U vaš ćemo dom ili poslovni prostor ugraditi sva rasvjetna tijela i pripadajuću opremu. Postavljamo zidnu, podnu i stropnu rasvjetu, ugradbenu rasvjetu te vodootporna svjetla za vanjski i unutarnji prostor.
 
postavljanje-rasvjete
 

Instalacije za satelit i internet 

Postavljamo satelitske TV sustave, antene i konfiguraciju, kablove za internet, optiku i telekomunikacije. 
 

Naša ponuda
pogledaj višePošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se