TRAŽIŠ? NAĐI.

VETERINARSKA AMBULANTA ROVINJ

Veterinar, pet shop, kirurgija za životinje, rengen za kućne ljubimce, ultrazvuk, operacije životinja
O NAMA

Veterinarska ambulanta

Veterinarska ambulanta Rovinj posluje od 1919. godine, a svojim pacijentima osigurava stručni pristup u dijagnozi, liječenju i preveniranju bolesti.

Naš tim brižnih i iskusih veterinara i veterinarskih tehničara jamči vam kvalitetnu zdravstvenu skrb za vašeg ljubimca, individualni pristup te podvrgavanje samo neophodnim zahvatima. Nastojat ćemo da vrijeme boravka provedenog u ambulanti svedemo na najkraću mjeru kako bi vaši ljubimci izbjegli nepotrebni stres. Ljubav prema životinjama i naša želja da im u potrebnim situacijama pomognemo vodila nas je u namjeri da radni prostor uredimo i opremimo kvalitetnom opremom, između ostalog aparatima za RTG, EKG i ultrazvučnu dijagnostiku, koje nam omogućavaju kvalitetno liječenje vaših kućnih ljubimaca.

Kirurški i porodiljski zahvati

U našoj ambulanti obavljamo gotovo sve kirurške zahvate mekih tkiva što uključuje kirurgiju mokraćnog, spolnog i probavnog sustava.
Naši veterinari stoje vam na usluzi kod svih porodiljskih problema vašeg ljubimca. Nudimo savjetovanje, kompletno praćenje i vođenje skotnosti te samog poroda, dijagnostiku i liječenje bolesti spolnog sustava.

Oftalmološki pregledi pasa i mačaka

U sklopu ambulante nalazi se laboratorij s digitalnim hematološkim i biokemijskim analizatorom za brzu pretragu krvi. Budući da u današnje vrijeme oftalmologija u veterini ima značajnu ulogu s obzirom da bolesti oka mogu biti primarni problem, obavljamo i kirurške zahvate na oku i vjeđama.

Kardiološki pregledi

Bolesti srca su vrlo česte kod pasa i mačaka, te postoje promjene u građi srca. Mnogi čimbenici utječu na razvoj bolesti srca, a neki od njih uključuju pasminu, spol, starost ali i tjelesnu kondiciju ljubimca. Budući da redovitim pregledima možemo postaviti sumnju te dijagnostikom potvrditi problem naša veterinarska ambulanta Rovinj nudi vam kardiološke preglede: EKG, UZV srca, mjerenje krvnog tlaka u pasa ili mačaka.
 


Budući da nam životinje čine život bogatijim i ljepšim, trudit ćemo se i mi vašim ljubimcima život učiniti što kvalitetnijim i ljepšim.  


DJELATNOSTI

Veterinarska ambulanta Rovinj vašim kućnim ljubimcima pruža pomoć za otkrivanje, suzbijanje te sprječavanje bolesti vaših ljubimaca. Također pružamo usluge ultrazvuka i rengena.
 
PROIZVODI I USLUGE

Vršimo usluge kao što su:

  • Preventivna i zaštitna cijepljenja
  • Internistički pregledi
  • Kirurški i porodiljni zahvati
  • Dermatološki pregledi
  • Pregledi i zahvati iz područja stomatologije
  • Laboratorijske pretrage krvi, mokraće i fecesa
  • Oftalmološki pregledi
  • Savjeti oko držanja, njege i odgoja vaših kućnih ljubimaca
  • Uljepšavanja kućnih ljubimaca:  Salon za šišanje i njegu kućnih ljubimaca 
  • Pet Shop - Trgovina hranom za kućne ljubimce  - S obzirom da postoje velik broj različitih vrsta kućnih ljubimaca, trudili smo se da u svoju ponudu uvrstimo sve što je potrebno za njih. Budući da nam životinje čine život bogatijim i ljepšim, trudit ćemo se i mi vašim ljubimcima život učiniti što kvalitetnijim i ljepšim. 
 
  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

 

"VETERINARSKA AMBULANTA ROVINJ " se nalazi u ovim kategorijama
Veterinar, pet shop, kirurgija za životinje, rengen za kućne ljubimce, ultrazvuk, operacije životinja

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se