Pošalji upit
Slanje…
O nama

Veterinarska ambulanta

Veterinarska ambulanta Rovinj posluje od 1919. godine, a svojim pacijentima osigurava stručni pristup u dijagnozi, liječenju i preveniranju bolesti.

Naš tim brižnih i iskusih veterinara i veterinarskih tehničara jamči vam kvalitetnu zdravstvenu skrb za vašeg ljubimca, individualni pristup te podvrgavanje samo neophodnim zahvatima. Nastojat ćemo da vrijeme boravka provedenog u ambulanti svedemo na najkraću mjeru kako bi vaši ljubimci izbjegli nepotrebni stres. Ljubav prema životinjama i naša želja da im u potrebnim situacijama pomognemo vodila nas je u namjeri da radni prostor uredimo i opremimo kvalitetnom opremom, između ostalog aparatima za RTG, EKG i ultrazvučnu dijagnostiku, koje nam omogućavaju kvalitetno liječenje vaših kućnih ljubimaca.

Kirurški i porodiljski zahvati

U našoj ambulanti obavljamo gotovo sve kirurške zahvate mekih tkiva što uključuje kirurgiju mokraćnog, spolnog i probavnog sustava.
Naši veterinari stoje vam na usluzi kod svih porodiljskih problema vašeg ljubimca. Nudimo savjetovanje, kompletno praćenje i vođenje skotnosti te samog poroda, dijagnostiku i liječenje bolesti spolnog sustava.

Oftalmološki pregledi pasa i mačaka

U sklopu ambulante nalazi se laboratorij s digitalnim hematološkim i biokemijskim analizatorom za brzu pretragu krvi. Budući da u današnje vrijeme oftalmologija u veterini ima značajnu ulogu s obzirom da bolesti oka mogu biti primarni problem, obavljamo i kirurške zahvate na oku i vjeđama.

Kardiološki pregledi

Bolesti srca su vrlo česte kod pasa i mačaka, te postoje promjene u građi srca. Mnogi čimbenici utječu na razvoj bolesti srca, a neki od njih uključuju pasminu, spol, starost ali i tjelesnu kondiciju ljubimca. Budući da redovitim pregledima možemo postaviti sumnju te dijagnostikom potvrditi problem naša veterinarska ambulanta Rovinj nudi vam kardiološke preglede: EKG, UZV srca, mjerenje krvnog tlaka u pasa ili mačaka.
Djelatnosti
Veterinarska ambulanta Rovinj vašim kućnim ljubimcima pruža pomoć za otkrivanje, suzbijanje te sprječavanje bolesti vaših ljubimaca. Također pružamo usluge ultrazvuka i rengena.
 
Proizvodi i usluge
Vršimo usluge kao što su:

  • Preventivna i zaštitna cijepljenja
  • Internistički pregledi
  • Kirurški i porodiljni zahvati
  • Dermatološki pregledi
  • Pregledi i zahvati iz područja stomatologije
  • Laboratorijske pretrage krvi, mokraće i fecesa
  • Oftalmološki pregledi
  • Savjeti oko držanja, njege i odgoja vaših kućnih ljubimaca
  • Uljepšavanja kućnih ljubimaca:  Salon za šišanje i njegu kućnih ljubimaca 
  • Pet Shop - Trgovina hranom za kućne ljubimce  - S obzirom da postoje velik broj različitih vrsta kućnih ljubimaca, trudili smo se da u svoju ponudu uvrstimo sve što je potrebno za njih. Budući da nam životinje čine život bogatijim i ljepšim, trudit ćemo se i mi vašim ljubimcima život učiniti što kvalitetnijim i ljepšim. 
 
 Budući da nam životinje čine život bogatijim i ljepšim, trudit ćemo se i mi vašim ljubimcima život učiniti što kvalitetnijim i ljepšim!  
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se