Pošalji upit
Slanje…
O nama

Intelligent electronics, Pazin: Ugradnja kontrole pristupa i sustavi pametnih kuća

Intelligent electronics iz Pazina je tvrtka s više od petnaest godina iskustva u području integracije alarmnih i protuprovalnih sustava na području Njemačke, Švicarske i Hrvatske.
 
Kroz to vrijeme skupili smo svo potrebno iskustvo i znanje za razvoj pametnih rješenja, tako da u svojoj ponudi nudimo i kompletnu automatizaciju poput pametnih kuća.

Najveći napor ulažemo u razvoj ljudskih potencijala; ulaganje u znanje i praćenje novih tehnoloških trendova.
Naš stručan tim odlikuje znanje, profesionalnost, kvaliteta ispred kvantitete, poštivanje rokova, te preuzimanje odgovornosti.
 

Video nadzor

Voljeli biste vaš objekt imati pod nadzorom i kad vi niste tamo?
Sustavom video nadzora možete redovito pratiti sve aktivnosti koje se događaju u vašem poslovnom prostoru ili domu.

Naša ponuda sastoji se od video kamera različitih namjena i tehnologija: fiksnih, pokretnih, unutarnjih ili vanjskih kamera.
Sustav nadzornih kamera možete u svakom trenutku pregledavati putem mobilne aplikacije te time imati kontrolu nad svime što se događa u vašem domu.

Nadgledajte svoj prostor u svakom trenutku putem mobilne aplikacije. Zatražite ponudu za 24 satni nadzor vašeg prostora.
 

Protuprovalni alarmni sustavi- zaštita vašeg poslovnog prostora, doma ili vikendice

Da li je vaš objekt siguran od moguće provale? Pokažite da je vaš objekt pod nadzorom.
 
Kvalitetan protuprovalni alarmni sustav, zaštiti će vas od mogućih uljeza, također šalje jasnu poruku mogućim provalnicima da se drže podalje od objekta.

Ugrađeni detektori pokreta pozicionirani na bitnim točkama u vašem objektu aktivirati će alarm u slučaju prisilnog ulaska ili neželjenih kretanja. 

Stručan tim Intelligent electronicsa svojim znanjem i iskustvom savjetovati će vas, kako bi izabrali najkvalitetnije rješenje alarmnog sustava za vaš dom.

Protupožarna zaštita i vatrodojava

Vatrodojava je sustav otkrivanja požara u početnoj fazi. Tvrtka Intelligent electronics ugrađuje pouzdane sustave za dojavu od požara. 

Mehanička sigurnosna zaštita protuprovalnih prozora i vrata

Stručan tim tvrtke Intelligent electronics specijaliziran je za ugradnju mehaničke zaštite prozora i vrata od mogućih neželjenih ulaza.

Osiguravamo vrata i prozore od provalnika na razne načine: ojačanim pločama vrata, višestrukim zaključavanjima, armaturama s iglama, sigurnosnim staklom s ugrađenim sigurnosnim folijama, zupčanicima, te sigurnosnim rešetkama. 

  Pošaljite mail, rado ćemo izaći na teren i pronaći prilagođeno rješenje za vaš dom.
Djelatnosti
 • Pametna kuća
 • Sustavi kontrole pristupa
 • Video nadzor
 • Protuprovalni alarmni sustavi
 • Protupožarna zaštita i vatrodojava
 • Evidencija radnog vremena
 • Portafoni
 • Mehanička sigurnosna zaštita protuprovalnih prozora i vrata
Proizvodi i usluge

Pametna kuća i automatizacija grijanja/klima uređaja, roleta i vrata

Koliko ste puta razmišljali jeste li zatvorili prozore, ugasili svijetla ili plin? Pametna kuća sve to radi umjesto vas - učinkovito upravlja tehnologijom u vašem domu, u skladu s vašim potrebama i željama.

Tvrtka Intelligent electronics je vaš partner u cijelome procesu automatizacije od projektiranja do ugradnje i održavanja.
Nudimo parcijalnu automatizaciju pojedinih dijelova kuće poput:
 • Automatizacija grijanja. Ne želite stići u hladan dom ili vikendicu, na vrijeme upalite grijanje kilometrima daleko od vašeg doma 
 • Automatizacija klima uređaja. U apartmanu su ostali otvoreni prozori, a klima uređaj radi? Uštedite na struji jer sustav detektira otvorene prozore i automatski isključuje klima uređaj
 • Automatizacija spuštanja i podizanja roleta
 • Automatizacija vrata 
 • Kontrola svjetla
 • Kontrola pumpe za bazen
 • Detekcija kiše

Sustavi kontrole pristupa

Sustavom kontrole pristupa možete sigurno upravljati na koji način ljudi ulaze i izlaze iz vašeg objekta ili doma.
Problem izgubljenih ključeva stvar su prošlosti.
Elektronička kontrola pristupa omogućuje otvaranje vrata uz pomoć čipa, karticom, kodom ili putem mobilne aplikacije.
 
Osigurajte na moderan i siguran način ulaz vaših gostiju u apartman ili villu za odmor, na taj način odlučite tko i kada ima pristup, bez vaše prisutnosti i predaje ključeva.  
Automatizacija ulaza u kuću

Evidencija radnog vremena

Sustavi kontrole pristupa za evidenciju radnog vremena, pomažu u evidentiranju dolazaka, odlazaka i pauza vaših zaposlenika. 
Kod ovog sustava svaki djelatnik ima svoju beskontaktnu karticu koja je vezana za pravo ulaza, te na taj način omogućujete određenim djelatnicima ulazak u određene prostorije, te time i vođenje evidencije radnog vremena.

Želite saznati više? Kontaktirajte nas i pošaljite nam upit.
 
Reference
Glutz alarmni sustavi Telenot alarmni sustaviPošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se