TRAŽIŠ? NAĐI.

VITA LEVA

Turistički vlakić, tourist train, servis i održavanje, Poreč, Istra
Naziv poslovnog subjekta:    VITA LEVA
OIB:  28599126176
Adresa:   Dinka Trinajstića 14
                52440   Poreč
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Vladimir Levak
www.istrijada.com
www.eporec.info/vita_leva
Pridruži se
O NAMA

VITA LEVA  

VITA LEVA d.o.o. osnovana je 1996. godine na području grada Poreča, a glavna djelatnost kojom se bavimo odnosno usluge koje svakodnevno pružamo stranim i domaćim gostima je vožnja turističkim vlakićem (tourist train) po obali grada Poreča.
Turistički vlakić prolazi zanimljivim stazom po kojoj se pružaju predivni pogled na ovaj srednjovjekovni grad, njegove znamenitosti i prirodne ljepote.
Naše linije možete pogledati ovdje, a Vaš turistički vlakić čeka Vas na upisanom polazištu nakon kojeg slijedi izlet iz neke druge perspektive koji će zauvijek ostati u lijepom sjećanju na odmor u Istri.
 
Upravo ovaj turistički vlakić idealan je za starije i djecu kojoj će upoznavanje baštine ovoga grada biti zanimljivo i atraktivno.

Vita Leva vlakići voze od travnja do listopada, a kreću od kampa Bijela Uvala prema turističkom naselju Funtana i zaustavljaju se u marini dok druga linija povezuje sjevero-zapadni dio porečke obale sa gradom, te južni dio porečke obale prema Zelenoj Laguni.

Vlakići voze prema voznom redu non-stop, tako da da su na usluzi cijeli dan od jutarnjih sati pa sve do kasnih večernjih sati.
Vita Leva d.o.o., osim usluga prijevoza putnika, vrši i usluge prodaje i iznajmljivanja turističkih vlakića u turistička mjesta u Republici Hrvatskoj i susjednim zemljama. Također surađuje s brojnim poslovnim subjektima, u vidu oglašavanja na turističkim vlakićima, na za to predviđenim mjestima, plohama, kao i u vidu prodaje i iznajmljivanja turističkih vlakića u druga turistička mjesta, u inozemstvu.
Posjetite našu službenu web stranicu na kojoj možete pronaći sve pojedinosti vezane uz našu ponudu, a ukoliko i vi želite ostvariti suradnju sa nama, kontaktirajte nas putem navedenog maila ili broja mobitela.
Otvoreni smo za svaki oblik suradnje, rado ćemo razmotriti upućene prijedloge, te vam u kratkom roku poslati očitovanje.
Vidimo se.
 

DJELATNOSTI

 • Turistički vlakić
 • Servis i održavanje turističkih vlakića
 • Prodaje i iznajmljivanja turističkih vlakića
 • Turistički prijevoz
 • Panoramski obilazak grada Poreča
 • Obilazak Plave i Zelene Lagune u Poreču
 • Tourist train
 • Tourist attraction, attrazione turistica, 
 • * Vozni red, timetable
 


PROIZVODI I USLUGE

 • Turistički vlakić, obilazak grada i razgledavanje
 • Prodaja i iznajmljivanje turističkih vlakića
 • Servis i održavanje vlakića
 • Oglašavanje na turističkim vlakićima
 
 
  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"VITA LEVA" se nalazi u ovim kategorijama
turistički vlakić, tourist train, vozni red, timetable, slobodno vrijeme, panoramski vlakić, oglašavanje, iznajmljivanje vlakića, tourist attraction Porec, atrazione touristica, obilazak grada, Poreč, vožnja vlakićem, vlak, Istra

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se