TRAŽIŠ? NAĐI.

FASADE VORTEX POWER

Farbanje, pitur, adaptacije stanova, kuća, fasader, soboslikar, Pula
Naziv poslovnog subjekta:    FASADE VORTEX POWER
  Batvači 132, Pula 52215
Općina  Vodnjan
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Miljenko Zovko
https://www.eistra.info/vortex-power-gradnja/
Pridruži se
O NAMA

Vortex Power sinonim je za kvalitetne fasade

 

Vortex Power je tvrtka iz okolice Pule koja se bavi izradom fasada, farbanjem, adaptacijama apartmana, stanova i kuća te ugradnjom izolacije. Trebate li dobrog pitura ili fasadera naš stručni tim tad je pravo rješenje za vas. Dugogodišnje iskustvo, mnogi uspješno završeni projekti i zadovoljni klijenti garancija su naše kvalitete. 

 
 

Odlučite li se za adaptaciju stana ili apartmana kojeg iznajmljujete, tim Vortex Power posao će obaviti na principu ključ u ruke. Na vama je da izaberete materijale, boje i tehnike, a mi će odraditi ostalo. U slučaju da niste sigurni što točno želite, rado ćemo vam dati savjet i predložiti najbolja rješenja za vaš objekt.
 
Fasade Vortex Power

Poštujemo zadane rokove i na sve radove dajemo garanciju jer nam je zadovoljstvo naših klijenata na prvom mjestu. 

Zatražite informativnu ponudu putem upita ili nas nazovite, tu smo zbog vas.
  
PROIZVODI I USLUGE

Farbanje | Pitur

Farbanje stana ili kuće zahtjevan je posao, posebice ako se po prvi puta upuštate u sličnu avanturu. Prilikom farbanja zidova, potrebno je zaštititi štokove, prozorske okvire, pomaknuti namještaj kako biste si nakon farbanja skratili vrijeme čišćenja. Nužno je posao obaviti stručno kako boja ne bi otpadala i kako na zidovima ne bi ostali tragovi.

Naši će pituri vaše zidove obojiti u boju po vašoj želji i u vaš dom unijeti vedrinu.

Adaptacije stanova, kuća, apartmana

Zahvatima adaptacije stanova, kuća i apartmana pristupamo ozbiljno i profesionalno te vam jamčimo kvalitetu i trajnost izvedenih radova.  
 

Fasade

Fasada štit objekt od naprezanja kod naglih promjena temperature, sprječava zadržavanje vlage na zidovima te vam dozvoljava miran san jer sprječava i buku koja dolazi iz vana.

Fasada će, osim toga vašu obiteljsku kuću učiniti ljepšom, ali joj i podignuti cijenu. Uz kvalitetnu fasadu u vašem će domu temperaturu biti ravnomjerno raspoređena i kad naglo zahladi ili zatopli. Trebate li pouzdanog fasadera, koji će fasadu na vašoj kući izraditi kvalitetno i u zadanim rokovima, nazovite nas.

Izolacije

Gradite li novi objekt, ugradnja kvalitetne hidroizolacije nužna je za njenu dugotrajnu funkcionalnost. Ugradnjom toplinske izolacije dugoročno štedite novac jer ovakva izolacija smanjuje gubitak toplinske energije čak do 60%.

Živite li u stanu ili se vaš dom nalazi u prometnoj ulici sigurno ste često izloženi buci izvana i iz susjednih stanova. Ugradite zvučnu izolaciju i osigurajte mir i tišinu za sebe i svoje ukućane.
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

"FASADE VORTEX POWER " se nalazi u ovim kategorijama
Fasade, adaptacije, adaptacija apartmana, adaptacija stana, adaptacija kuće, sanacija krovova, izolacija, fasader, soboslikar, farbanje, pitur

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se