TRAŽIŠ? NAĐI.

VORTEX POWER

Čišćenje poslovnih prostora, ureda, stubišta, kuća za odmor, apartmana, plovila
Naziv poslovnog subjekta:    VORTEX POWER
  Batvači 132, Pula 52 215
Općina  Vodnjan
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Elvira Ibrić
https://www.eistra.info/vortex-power/
  RADNO VRIJEME: Po dogovoru
O NAMA

Vortex Power servis za čišćenje 

Vortex Power nudi usluge profesionalnog čišćenja poslovnih i stambenih prostora po konkurentnim cijenama. Obavljamo predsezonska čišćenja objekata za iznajmljivanje, kao i čišćenje prije smjene gostiju. Trebate li nekog da se brine o čistoći vaših ureda, poslovnog prostora ili stubišta zgrade naše stručne djelatnice s bogatim iskustvom taj će posao obaviti brzo, temeljito i stručno.

Cijena naših usluga ovisi o broju dogovorenih termina čišćenja, površini prostora i njegovoj namjeni. Cilj nam je stvoriti dugoročne odnose s klijentima zbog čega vam, osim kvalitete usluga, jamčimo i potpunu poslovnu diskreciju, a intenzitet i dinamiku prilagođavamo vašim potrebama i željama. 
 
Naše su usluge dostupne privatnim i pravnim subjektima na području južne Istre. Bilo da nas trebate radi periodičnog, proljetnog, predsezonskog ili redovitog čišćenja nazovite nas i dogovorite termin za naš posjet.
 
Čišćenje poslovnih prostora
PROIZVODI I USLUGE

Čišćenje poslovnih prostora

Čišćenje poslovnog prostora raznih namjena obavljamo prema vašim potrebama i željama dva ili više puta mjesečno. 

Čišćenje kuća za odmor, vila, apartmana

Iznajmljujete turistički objekt, ali se nemate vremena baviti čišćenjem prije zamjene gostiju, mi ćemo to učiniti umjesto vas.  Apartman, kuća za odmor ili luksuzna vila, ni jedan posao za nas nije prevelik, ali i ni premali.

Čišćenje plovila

Imate li jahtu, jedrilicu, brodicu ili čamac sigurno znate koliko je važno redovito ih čistiti i održavati. Vortex Power rado će vam u tome pomoći, nudimo vam usluge kompletnog čišćenje svih vrsta plovila iznutra i izvana.  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se