Pošalji upit
Slanje…

VORTEX POWER

Čišćenje poslovnih prostora, ureda, kuća za odmor, apartmana

Elvira Ibrić
Lokacija
Web stranica
Radno vrijeme
O nama

Vortex Power servis za čišćenje 

Vortex Power nudi usluge profesionalnog čišćenja i održavanja poslovnih i stambenih prostora po konkurentnim cijenama. Obavljamo predsezonska čišćenja objekata za iznajmljivanje, kao i čišćenje prije smjene gostiju. Trebate li nekog da se brine o čistoći vaših ureda, poslovnog prostora - naše stručne djelatnice s bogatim iskustvom taj će posao obaviti brzo, temeljito i stručno.

Cijena naših usluga ovisi o broju dogovorenih termina čišćenja, površini prostora i njegovoj namjeni. Cilj nam je stvoriti dugoročne odnose s klijentima zbog čega vam, osim kvalitete usluga, jamčimo i potpunu poslovnu diskreciju, a intenzitet i dinamiku prilagođavamo vašim potrebama i željama. 
 
Naše su usluge dostupne privatnim i pravnim subjektima na području južne Istre. Bilo da nas trebate radi periodičnog, proljetnog, predsezonskog ili redovitog čišćenja nazovite nas i dogovorite termin za naš posjet.
 
Specijalizirani smo za uslugu čišćenja nakon završnih radova u graditeljstvu! Obratite nam se s upitom, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku!
 
Čišćenje poslovnih prostora
Djelatnosti

Čistimo i održavamo:

Specijalizirani smo za čišćenje nakon završnih građevinskih radova! 
Proizvodi i usluge

Čišćenje poslovnih prostora

Čišćenje poslovnog prostora raznih namjena obavljamo prema vašim potrebama i željama dva ili više puta mjesečno. 

Čišćenje kuća za odmor, vila, apartmana

Iznajmljujete turistički objekt, ali se nemate vremena baviti čišćenjem prije zamjene gostiju, mi ćemo to učiniti umjesto vas.  Apartman, kuća za odmor ili luksuzna vila, ni jedan posao za nas nije prevelik, ali i ni premali.
 

Čišćenje nakon završnih građevinskih radova

Čišćenje nakon završnih radova pri gradnji, posebno je zahtjevan zadatak. Posjedujemo opremo te iskustvo za temeljito čišćenje nakon građevinskih radova. Obratite nam se upitom, složit ćemo vam ponudu prilagođenu vašem objektu!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se