Pošalji upit
Slanje…
O nama

V. T. M.   - Poreč

V. T. M.  je tvrtka iz Poreča koja vam nudi brojne usluge vezane za graditeljstvo. Izrađujemo projekte, energetske certifikate i etažne elaborate, a bavimo se i projektiranjem te legalizacijom građevina. Trebate li savjet pri projektiranje ili izgradnji, V. T. M.  iz Poreča rado će vam pomoći.
 
 
Procjena nekretnina, izrada troškovnika i građevinskih knjiga, ali i modeliranje terena,  samo su dio usluga iz naše ponude koje su dostupne diljem Istre.
 
Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu te bogato stručno znanje, omogućavaju nam da svaki posao obavimo kvalitetno i u zadanim rokovima.
 
 

Najbolja garancija kvalitete našeg rada naši su brojni klijenti iz Poreče, Umaga, Novigrada Rovinja i Pazina, ali i svih ostalih dijelova Istre. 


Trebate li energetski certifikat, etažni elaborat
ili pouzdanu tvrtku za nadzor i vođenje gradnje nazovite nas!
Djelatnosti
 • Etažni elaborati
 • Energetski certifikati
 • Izrada projekata
 • Legalizacija građevina
 • Procjene nekretnina
 • Troškovnici - građevinske knjige
 • Nadzor izgradnje
 • Savjetovanje
 • Procjena nekretnina
 • Vođenje izgradnje
 • Modeliranje terena
 Energetski certifikati Poreč
Proizvodi i usluge

Procjena nekretnina - Poreč, Umag, Novigrad, Rovinj, Pazin

Procjena nekretnine radi se kod diobe vlasništva, dizanja hipotekarnog kredita, kupovine odnosno prodaje nekretnine. Trebate li procijeniti vašu nekretninu, naši djelatnici to će stručno obaviti za vas. 
 

Projektiranje - Poreč, Umag, Pazin, Novigrad, Rovinj

Specijalizirali smo se za projektiranje kuća, zgrada i poslovnih objekata te izrađujemo svu projektnu i drugu potrebnu dokumentaciju. Naši građevinski projekti zadovoljavaju zakonske standarde, ali i funkcionalnost i estetiku.

Etažni elaborat - Poreč, Umag, Novigrad, Rovinj, Pazin

V. T. M.  vam nudi uslugu izrade etažnog elaborata. Kako biste uspostavili vlasništvo nad određenim dijelom nekretnine, trebat ćete je etažirati, za što će vam biti potreban etažni elaborat.

Energetsko certificiranje - Poreč, Rovinj, Pazin, Umag, Novigrad 

Energetsko certificiranje nužano je za sve one koji prodaju ili iznajmljuju stan, kuću ili poslovni prostor. Ovaj certifikat vlasniku i korisnicima pruža informacije o energetskim svojstvima objekta i potrošnji energije. 
Reference
Što smo sve radili možete pogledati u našim referencama.
 
Postanite i vi jedan od naših zadovoljnih klijenata!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS

Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se