TRAŽIŠ? NAĐI.

YUMMY PIZZA PULA

O NAMA

Yummy Pizza - dostava pizza Pula 

Yummy pizza je specijalizirani objekt za izradu i dostavu pizza u kojem se rade  zdravije,lakše probavljive te sočnije i ukusnije  pizze od uobičajenih pizza ali po posebno povoljnim cijenama.

 

Zašto su yummy pizze zdravije, lakše probavljive te sočnije i ukusnije od drugih uobičajenih pizza a usto i povoljnih cijena?

 

Jednostavno zato jer se prilikom izrade tijesta umjesto uobičajenog industrijskog kvasca koristi starter ili kiselo tijesto(sourdough).

Takvo tijesto puno duže sazrijeva te se tokom fermentacije razgrađuju fitinske kiseline žitarica i dio glutenskih bjelančevina te je rezultat takve fermentacije tijesto koje se odlikuje boljim aromama, svježinom, punim okusom te je lakše probavljivo i zdravije.

 

Specijalizirani smo za dostavu pizza!

Poslovni model yummy pizze kao specijalista isključivo za izradu i dostavu  pizza omogućuje povoljne  cijene pizza te fokus sve energije na četiri osnovne stvari: kvalitetnu, cijenu, načine naručivanja i dostavu pizza.

Naručene pizze osim dostave možete i sami preuzeti u našem objektu i tako ostvariti još 10% dodatnoga popusta na ukupnu narudžbu. 

Online naručivanje 

Osim uobičajenog načina naručivanja pizza putem telefona ili osobno u našem objektu pizze je moguće naručivati i putem mobilne aplikacije „Moja pizza". Prilikom takvog naručivanja pizze je moguće naručiti iz naše ponude pizza ali je moguće odabrati samostalno željene sastojke i tako kreirati svoju pizzu.

Prednosti naručivanja pizza putem mobilne aplikacije u odnosu na telefonsko naručivanja su osim smanjenje mogućnosti da se putem telefona nismo dobro razumjeli i:

•         jednostavnije i brže naručivanje bez poziva i čekanja na odaziv

•         na jednom mjestu vidljiva kompletna ponuda i cijene

•         prije same narudžbe vidi se točan iznos koliko ukupna narudžba košta

•         mogućnost korištenja različitih popusnih kupona

•         informacije o  svim novostima iz yummy pizze

Mobilna aplikacija dostupna je za sve androide i iPhone mobilne uređaje.
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"YUMMY PIZZA PULA" se nalazi u ovim kategorijama

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se