Pošalji upit
Slanje…

FERLIN - ZBIRKA STAROG ORUŽJA

Muzej, oružje, top, kulturna baština

Mario Ferlin
Lokacija
Web stranica
Radno vrijeme
O nama

Zbirka oružja Svetvinčenat

Savičenta je mjesto bogate prošlosti s neizostavnim kaštelom i renesansnim trgom, što dokazuje da grad svakodnevno živi povijest te zbog svoje kulturne i povijesne baštine mnogi dolaze u središte Istre, upravo u Savičenti. Naša zbirka oružja smještena je u posebno uređenoj kući te se može pogledati svakog dana.
 
 Zbirka oružja krajem godine svoj postav seli u Kaštel Morussini Grimani
 


Izložba oružja

Postav zbirke starog oružja u Svetvinčentu čini oko 160 komada vatrenog i hladnog oružja te cijelog pratećeg pribora od 15. do kraja 19. stoljeća. Središte naše izložbe je mletačka bombarda upravo iz Svetvinčenta, preteča topa s početka 15. stoljeća. 

Ako nakon razledavanja izložbe odlučite prošetati našim malim gradom i priuštiti si miran odmor, okružen prirodom, daleko od buke i gradske gužve možete posjetiti i našu Oštariju Ferlin.
 

Mi smo vaša prava adresa za razgledavanje kulturne i povijesne baštine te za odmor od ubrzanog i stresnog tempa života.
Djelatnosti
* full screen - dvostruki klik na sliku
 
Postav zbirke starog oružja u Svevinčenti čini oko 160 komada vatrenog i hladnog oružja te pratećeg pribora od 15. do kraja 19. stoljeća.
Proizvodi i usluge
  • Zbirka starog oružja
  • 160 komada vatrenog i hladnog oružja
  • Pribor od 15. do kraja 19. stoljeća
 
ReferencePošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se