TRAŽIŠ? NAĐI.

"Moj Rovinj bez azbesta!"

NOVOSTI
12.6.2014.

 Moj Rovinj bez azbesta!
Kako provodimo akcije/kampanje zamjene azbestnih krovova i fasada diljem Hrvatske, tako je na red došao i grad Rovinj s okolicom.

 Pod pokroviteljstvom Grada Rovinja i komunalnog društva Komunalni servis d.o.o. održat ćemo  prezentaciju projekta zamjene azbestnih krovova i fasada 16. lipnja u Pučkom otvorenom učilištu Grada Rovinja (Trg maršalaTita 3) u 18.00 sati, a jedan sat ranije ispred Učilišta mogu se pogledati proizvodi sponzora.

Ovo je najbrže rastuća ekološka akcija koja se trenutno dešava na našim prostorima i vjerujemo da Vam može biti zanimljiva i korisna.

Zamjenom azbestnih krovova i fasada u Hrvatskoj pridonosimo očuvanju zdravlja (uklanjamo izvor malignih oboljenja) i stvaramo ljepši ugođaj, a Hrvatsku pretvaramo upoželjniju turističku destinaciju.

Na 22 prezentacije posjetilo nas je više od 2800 posjetitelja koje smo upoznali s novostima oko svega do sada postignutog.

Do sada smo obišli otoke Krk 2x, Cres 2x,Lošinj, HGK, u Gorskom kotaru grad Delnice i Vrbovsko, na Liburniji gradove Opatija, Lovran, Mošćenička Draga i Matulji, Vrbovec, ZEFF (zeleni filmskifestival), Dugo Selo, Velika Gorica, Sveti Ivan Zelina i Ivanić grad, gradovi Rijeka, Benkovac, Rab, Jastrebarsko, Zaprešić, Zadar, Vinodolska općina, Fužine, a u realizaciji je grad Pula i međimurska županija.
 
Više o nama možete vidjeti na  www.mojotok.info, a kako nas prate mediji na http://mojotok.info/o-nama/mediji-o-nama/.

Pridružite nam se jer zajedno smo jači!

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se