Pošalji upit
Slanje…

GUMI SERVIS - PRODAJA I ZAMJENA ZIMSKIH I LJETNIH GUMA

Kada je vrijeme za promjenu auto guma, posjetite Autocentar Mihalić u Puli!
Zamjena zimskih i ljetnih guma na vozilima ne samo da je zakonska obaveza u određenim periodima godine, već je i pitanje sigurnosti. Neovisno o tome da li se vozilo koristi svakodnevno ili je garažirano, gume svakog vozila s vremenom gube na kvalitetiOsim neadekvatnih guma loše kvalitete, na sigurnu vožnju nepovoljno utječe i nepravilna montaža te neispravno balansiranje.
 
Naš servis nudi brzu i profesionalnu uslugu zamjene guma, osiguravamo da vaše vozilo bude opremljeno odgovarajućim gumama koje će pružiti optimalnu vuču, stabilnost i sigurnost u svim vremenskim uvjetima. Koristimo vrhunske strojeve za montažu i balansiranje guma, čime se osigurava da su gume pravilno postavljene i spremne za sve izazove na cesti.
 
Ljetne, zimske i cjelogodišnje auto gume renomiranih proizvođača pronaći ćete u Autocentru Mihalić. U ponudi imamo gume za sve vrste vozila, a pri kupnji komplet guma u Autocentru Mihalić d.o.o. usluga montaže guma i balansiranje se NE naplaćuje dodatno. 

Osim usluge prodaje i zamjene auto guma, nudimo i uslugu popravka oštećenih guma hladnom vulkanizacijom(zakrpa) te integriranim čepom.
 
Nazovite nas i dogovorite termin!
 


Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više