Pošalji upit
Slanje…

MEHANIKA - MEHANIČARSKE USLUGE

Autodijagnostika je u današnje vrijeme jedan od važnijih segmenata u autoindustriji i to poradi što jednostavnije dijagnostike kvara i ispravnosti popravka.

Opis proizvoda

Autodijagnostika je u današnje vrijeme jedan od važnijih segmenata u autoindustriji i to poradi što jednostavnije dijagnostike kvara i ispravnosti popravka.


Servis se koristi dijagnostičkim uređajem za sve marke vozila te uređajem specijaliziranim samo za vozila marke Opel. Tu su još dodatna testiranja poput testa ispravnosti akumulatora, mjerenje kompresije itd.

Mehaničarske usluge u servisu vrše se brzo, kvalitetno, prema pravilima struke i proizvođača sa originalnim i zamjenskim dijelovima od osnovne zamjene ulja, velikog servisa do zamjene kvačila, kočionog sistema te reparatura motora.

Nakon izvršene usluge, sva vozila upućuju se na izvršenje „probne vožnje" kako bi se utvrdila ispravnost (zvukovi, itd.)

U svrhu što ispravnijeg i kompletnijeg popravka, ugradili smo stazu za ispitivanje kočionog sistema i testiranje ispravnosti amortizera.

Prije kupnje novog vozila, možete kod nas izvršiti provjeru istog, kako bi se uvjerili da je vozilo tehnički ispravno za vožnju.

Također prije redovne godišnje registracije, vršimo besplatnu kontrolu vozila sa svim potrebitim testiranjima.

 

Više na: www.eistra.info/autocentar-mihalic/


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se