Pošalji upit
Slanje…

MEHANIKA - AUTOMEHANIČAR PULA

Pružamo sve automehaničarske usluge u Puli, profesionalno, brzo i povoljno! Dogovorite servis vašeg automobila!
Autodijagnostika omogućuje jednostavno, precizno i brzo dijagnosticiranje kvara na svakom voziluU Autocentru Mihalić koristimo se suvremenim dijagnostičkim uređajem za SVE marke vozila te uređajem specijaliziranim samo za vozila marke Opel. Tu su još i dodatna testiranja poput testa ispravnosti akumulatora, mjerenje kompresije itd.

Sve automehaničarske usluge u servisu vrše se brzo, kvalitetno, prema pravilima struke i proizvođača sa originalnim i zamjenskim dijelovima od osnovne zamjene ulja, velikog servisa do zamjene kvačila, kočionog sistema te reparatura motora.

Nakon izvršene usluge, sva vozila upućuju se na izvršenje probne vožnje kako bi se utvrdila ispravnost nakon rada na vozilu(zvukovi, itd.). U svrhu što ispravnijeg i kompletnijeg popravka, ugradili smo stazu za ispitivanje kočionog sistema i testiranje ispravnosti amortizera.

Prije kupnje novog vozila, u autocentru možete izvršiti provjeru istog, kako bi se uvjerili da je vozilo tehnički ispravno za vožnju. Jedna od usluga koje nudimo je i besplatna kontrola vozila prije redovne godišnje registracije, sa svim potrebnim testiranjima.
 
Nazovite nas i dogovorite termin!

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više