Pošalji upit
Slanje…

VOĐENJE EVIDENCIJE RADNOG VREMENA MOBILNIH RADNIKA

Euromehanika pruža uslugu vođenja evidencije rada vozača čija je prednost pregled nad radom vozača u cilju poboljšanja efikasnosti. Posjetite nas u Poreču!
Zakon o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prijevozu poslodavcu nalaže vođenje evidencije radnih vremena za vozače te obavezno arhiviranje i analiza tahografskih listića vozača, prenešenih podataka iz kartice vozača i prenešenih podataka iz digitalnog tahografa.

Euromehanika pruža uslugu vođenja evidencije rada vozača (i očitavanja listića) čija je prednost pregled nad radom vozača u cilju poboljšanje efikasnosti i iskoristivosti.
Euromehanika evidencija radnih vremena mobilnih radnika, osim utvrđivanja odrađenih sati ima za cilj utvrditi da li su vozači obavljali svoj rad u skladu sa propisima te eventualne nedostatke. Posebnu pozornost posvećujemo pravilnom rukovanju sa tahografom jer iz istog proizlazi najviše nedostataka.
 
Eromehanika nudi uslugu vođenje evidencije radnih vremena za vozače koja podrazumijeva:
Prijenos podataka pomoću DLD uređaja tj. putem satelita sa kartice vozača i tahografa u vozilu direktno spajaju na za server arhiviranje podataka.

Pružamo mogućnost zamjene analognih tahografa sa najmom digitalnih tahografa.
 
Za dodatne informacije pošaljite nam upit ili nas nazovite!

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više