Pošalji upit
Slanje…

VOĐENJE TRUDNOĆE POREČ

U ginekološkoj ordinaciji pod vodstvom dr. med. Dunje Benčić osjećajte se sigurno u svakoj fazi trudnoće!

Opis proizvoda

U privatnoj ginekološkoj ordinaciji dr. med. Dunja Benčić specijalizirani smo za sigurno planiranje i praćenje trudnoće.
 
Za sve naše pacijentice trudimo se stvoriti što ugodniji ambijent i atmosferu pri svakom pregledu, uvijek smo dostupi i puni razumijevanja za sva pitanja i nedoumice koje se javljaju za vrijeme trudnoće.
 
Osim standardnih pregleda koji podrazumijevaju utvrđivanje trudnoće i redovite ultrazvuke, u našoj ordinaciji odrađujemo Nifty prenatalne testove kojima se mogu na vrijeme utvrditi abnormalnosti fetusa. Također, opremljeni smo i suvremenim 4D ultrazvukom kojim je u stvarnom vremenu moguće vidjeti najdetaljnije pokrete i mimiku djeteta te pruža nezaboravno iskustvo za oba roditelja.
 
Vođenje trudnoće u našoj ordinaciji uključuje:
 
Planirate li trudnoću ili ste već trudni i tražite pouzdanog ginekologa koji će vam pružiti potrebnu skrb u svakoj fazi trudnoće, nazovite nas i dogovorite termin!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se