Pošalji upit
Slanje…


PRIMJER USPJEŠNOG POSLOVANJA: IN-DI PULA

Vjerujemo, većina čitatelja čula je za tvrtku IN-DI d.o.o. Ako ništa drugo, pamtite ime, logo, reklamu... A ako ih još uvijek niste posjetili vrijeme je, jer ove godine slave 25 godina rada! Pa ajmo malo detaljnije o njima...

Obiteljska tvrtka IN-DI osnovana je već pomalo davne 1990. godine u Puli, s ciljem obavljanja djelatnosti veleprodaje i maloprodaje elektromaterijala. Ove godine, IN-DI slavi 25 godina vrijednog i uspješnog rada: godišnjica kojom se malo tko može pohvaliti. 

Dobar glas daleko se čuje 

Čemu duguju uspješno dugogodišnje poslovanje? Vrijedan rad je najvažniji čimbenik bez kojeg ni jedan posao ne može opstati, a tu su i vrijedni djelatnici koji drže sve konce u rukama. Tvrtka broji dvadesetak zaposlenih i značajno ulaže u školovanje kvalitetnog kadra kako bi se zaposlenici što lakše prilagodili potrebama tržišta i usvojili nova znanja, tehnologije i trendove u elektroinstalacijama (inteligentna kuća, scenska projektna rasvjeta, industrijska automatizacija, proizvodnja rasklopa, itd).

Kvaliteta materijala i proizvoda te konkurentne cijene prepoznate su od strane dugogodišnjih klijenata koji su zaslužni za odlično poslovanje i širenje tvrtke IN-DI. Tvrtka uvijek implementira nova tehnološka dostignuća i odlikuje ju kompletna informatizacija: Kontinuirano se trudimo približiti našim postojećim i budućim kupcima te poslovnim partnerima, odnosno učiniti poslovanje što ugodnijim i efektivnijim.

Elektromaterijal, profesionalna industrijska i projektna rasvjeta, metalna galanterija, te trendovi u industrijskoj elektronici naše su glavne djelatnosti. 

Distributeri su i zastupnici renomiranih svjetskih i domaćih proizvođača. Nude kompletnu uslugu CNC rezanja, savijanja, i bušenja lima do 5 mm u vlastitom proizvodnom pogonu sestrinske tvrtke INDI-metal d.o.o., te zamjenu sve kupljene, nekorištene i original pakirane robe, osim baterija.

Usluga dostave

Posjeduju vlastiti vozni park te kupcima omogućuju besplatnu dostavu robe na području Istarske županije u najkraćem mogućem roku, kako bi kupovina bila još ugodnija. U  poslovnicama je moguće dogovoriti dostavu materijala kako na kućnu adresu tako i na gradilište, čak i u dogovorenim terminima pod uvjetom da se dostava vrši unutar našeg radnog vremena.

Odnos s kupcima temelji se na individualnom pristupu i dugotrajnom partnerskom odnosu. Kvaliteta i individualni pristup svakom kupcu uz stručne savjete specijalnost su tvrtke IN-DI.
-Uzimamo u obzir Vaše specifične potrebe u bilo kojem segmentu našeg poslovanja.  Nastojimo stvoriti uspješan poslovni odnos upoznavanjem naših kupaca kojima pristupamo strpljivo i s razumijevanjem, a nadasve s profesionalnošću.

Do danas je tvrtka IN-DI, uz tri prodajna centra u Vodnjanu, Puli i Rovinju, novim poslovno-prodajnim centrom u Vodnjanu te sestrinskom tvrtkom INDImetal profilirala u respektabilan subjekt za distribuciju elektromaterijala u sjeverozapadnom djelu Hrvatske.

S obzirom na konstantan rast udjela na hrvatskom tržištu elektromaterijala u proteklih sedamnaest godina, Tendencija tvrtke je proširenje poslovanja na ostatak Hrvatske, osobito u sektorima industrije i kućanstva, profesionalnoj industrijskoj i projektnoj rasvjeti te proizvodnji rasklopa i metalne galanterije. 

Poželimo im sreću! :)
Povezane novosti

U poslovnici IN-DI možete nabaviti najjednostavniji sustav kućne automatike koji ima više mogućnosti

Digitalni moduli za automatizaciju dati će vašem domu potpuno novu dimenziju upravljanja...
Pogledaj sve novosti

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se