Pošalji upit
Slanje…

MONTAŽA NOVIH I UKLANJANJE STARIH KLIMA UREĐAJA

Montiramo klima uređaje na postojeće instalacije, uz provjeru odgovarajućih dimenzija cijevi i ispravnosti nosača za vanjsku jedinicu.

Opis proizvoda

Postavljanje nove klime na već postavljene instalacije smanjuje troškove ugradnje novog klima uređaja zbog uštede vremena i materijala kod bušenja prolaza i montiranja jedinica. Naši će tehničari stari klima uređaj demontirati te pravilno zbrinuti te na isto mjesto postaviti novi.
 
Montaža novog klima uređaja na već postavljene instalacije podrazumijeva da je instalacija ispravno postavljena i da odgovara klima uređaju koji se montira.
 
Naravno, ukoliko postojeći prolaz za cijevi te instalacije ne odgovaraju novom uređaju, efikasno ćemo ugraditi nove nosače, vanjske i unutarnje te izbušiti širi prolaz za nove cijevi.
 
Install Power Tech nudi vam renomirane brendove klima uređaja raznih karakteristika za svaki budžet te cjelokupnu uslugu demontaže, montaže i servisiranja klima!  

 Za više informacija, slobodno pošaljite upit ili nas nazovite!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se