Pošalji upit
Slanje…


Kako urediti travnjak? Započnite s odabirom kvalitetne kosilice

Njegovan travnjak ključan je dio svake okućnice; mnogi će se složiti da bez travnjaka okućnica nije kompletna. Kako bi bio uvijek uredan, potrebna je redovita briga. Nakon pripreme tla i sjetve, na redu je redovito održavanje travnjaka ; košnja, prihrana, prozračivanje, zaštita od bolesti, korova, itd.

Redovitom košnjom trava postaje zelenija i gušća. Trava izbacuje nove mladice, a korov se suzbija. Svi zadaci u vrtu, povrtnjaku ili na travnjaku obavljaju se znatno lakše uz pomoć učinkovitog alata. Postavlja se pitanje kako izabrati kvalitetnu kosilicu koja će travnjak održavati besprijekornim i olakšati postupak održavanja.

Razgovarali smo s djelatnicima obrta Lukež, koji u svom prodajnom asortimanu nude kvalitetne poljoprivredne strojeve, među kojima su i kosilice. Ovlašteni su ugovorni partner distributera Stihl uređaja za Hrvatsku, tvrtke Unikomerc-uvoz d.o.o.  

- U dvadeset godina postojanja na tržištu možemo se pohvaliti brojnim zadovoljnim klijentima koji nam se obraćaju u vezi bilo kakvih savjetovanja vezanih za poljoprivredu. Redovito smo prisutni na seminarima i školovanjima Stihl uređaja, stoga su informacije kojima raspolažemo uvijek stručne i točne.

Kvalitetu usluge garantiraju prije svega kvalitetnim strojevima, stručnim osobljem i dobro opskrbljenim lagerom uređaja i rezervnih dijelova. Za sve uređaje osiguran je i servis kako bi usluga bila potpuna.

Za lakšu i udobniju košnju trave, Lukež nudi i traktorske kosilice koje povezuje izuzetno visok učinak košnje i udobnost; velike travnate površine mogu se puno brže i udobnije održavati. U asortimanu se nudi sve što je potrebno kako bi se košnja travnjaka pretvorila u opuštajući doživljaj, a ne naporan posao. 

U ponudi ćete pronaći kosilicu koja u potpunosti odgovara vašem vrtu i vašim potrebama; s benzinskim motorom, elektromotorom, na akumulatorski pogon, kao i klasične kosilice. Lagani i slabiji modeli pogodni su za travnjake do 800 m², dok su kosilice s dodatnom opremom i većim kotačima pogodne za područja do 2500 četvornih metara.

- Zahvaljujući našem bogatom asortimanu motornih kosa i motornih čistača uredit ćete svako divlje raslinje. Naše dugogodišnje iskustvo u servisiranju i održavanju takvih strojeva iskoristit ćemo kako bi vam pružili što korisnije savjetovanje kod odabira te olakšati potragu za onim modelom koji će vama biti idealan.  

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se